Vlastimil Resl - eWRC.cz
26. 11. 2013 07:41 − 4056× − 3

Soutěžáci podpoří charitativní akci pro dětský domov

Ve spolupráci s organizací Spolu Dětem proběhne 14. prosince v hypermarketu v Klatovech Vánoční Jarmark dětského domova Měcholupy.

Ve spolupráci s neziskovou organizací SPOLU DĚTEM, která pomáhá dětem, vyrůstajícím v dětských domovech a pěstounských rodinách, a za přispění Nadačního fondu Albert – v rámci grantového programu Nadační fond Albert dětem – proběhne 14. prosince 2013 v prostorách hypermarketu Albert Klatovy Vánoční Jarmark dětí z dětského domova Měcholupy.

Účast na této akci přislíbili také soutěžní automobiloví jezdci Jan Sýkora, Jan Šlehofer, Bohumír Svoboda, Martina Škardová a Zbyněk Soběhart, kteří se tak rozhodli vyjádřit svou podporu dětem s nelehkým osudem. Populární piloti a spolujezdci zároveň chtějí při této příležitosti přiblížit svůj sport široké veřejnosti. Návštěvníci Vánočního jarmarku dětí z dětského domova Měcholupy se mohou těšit i na soutěžní vozy dvou zcela odlišných generací – historickou Škodu 1000 MB Rally a moderní speciál Ford Fiesta R5, které budou v hypermarketu Albert Klatovy 14. prosince vystaveny.

Otcem celé myšlenky je Zbyněk Soběhart. „Jsem strašně rád, že můžeme pomoci dobročinné akci a veřejnosti tak zároveň ukázat automobilové soutěže z jiného pohledu, než jakým byly nedávno prezentovány v médiích. Rád bych proto vyzval všechny jezdce, spolujezdce i činovníky, podílející se jakýmkoli způsobem na průběhu a organizování rallysportu v naší zemi, aby tohoto příkladu následovali. Jakákoli prezentace našeho sportu, ať už formou charity, besedy, či reklamy v běžném společenském životě, je cestou, jak vrátit soutěžím popularitu v očích široké veřejnosti," říká Zbyněk Soběhart a připojuje pozvání všem z Klatov a okolí: "Zpříjemněte si předvánoční uspěchanou atmosféru a podpořte děti z dětského domova Měcholupy. Věřím, že druhou prosincovou sobotu s námi v klatovském Albertu prožijete hezké chvíle."

Komentářů celkem: 3
26. 11. 2013 10:081
0 0
smajlík
26. 11. 2013 23:012
0 0
smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
26. 11. 2013 23:023
0 0
smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!