28. 11. 2013 14:16 − 2786× − 0

Hudec vyhrál bitvu v Sosnové a útočí na Prahu

XII. Global Assistance Setkání mistrů o víkendu 23. a 24. listopadu přilákalo velké množství kvalitních závodníků.

XII. Global Assistance Setkání mistrů o víkendu 23. a 24. listopadu přilákalo velké množství kvalitních závodníků. Mezi nimi nechyběl ani Martin Hudec, který se českým fanouškům představil s osvědčeným Mitsubishi Lancer Evo IX. Třebíčský dravec, který letos absolvoval pouze mistrovství světa vstupoval do nedělního závodu s jasným cílem, bojovat o metu nejvyšší. V dopoledních rozjížďkách se však nemohl dostat do tempa. Po prvních dvou průjezdech figuroval až na chvostu startovního pole. Do třetí a poslední rozjížďky vstupoval s maximálním nasazením, zajel skvělou jízdu a svůj čas vylepšil o tři vteřiny. To znamenalo nejrychlejší čas ve třídě a přímý postup do finále. Ve finále se proti ,,Hudovi“ postavil Martin Semerád. V prvním kole udělal Hud malou chybičku a ztrácel. V druhém okruhu však zabral a na cílovou pásku přijeli oba Martinové na oko stejně. Rozdíl dvou desetin sekundy však hrál v prospěch Martina Hudce, který se tak mohl radovat z vítězství ve třídě RALLY 4WD OPEN – Třída 3

"Jsem moc rád, že jsem po roce opět startoval před domácím publikem. Fanoušci zde byli cely víkend neskuteční a bylo jich opět hodně. Výsledek je super, vůbec mi to ráno nešlo, ale pak jsem zatáhnul.:) Finálová jízda byla opravdu napínavá. Jsem moc rád, že jsem vyhrál. Martin Semerád je silný protivník a techniku jsme měli oba stejnou."

Dalším a posledním závodem Martina Hudce v letošní sezoně bude Pražský Rallysprint 30. 11. 2013 na kterém se představí opět s Mitsubishi Lancer evo IX se startovním číslem sedm.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!