3. 12. 2013 07:32 − 2911× − 0

Sosnová 7. 12. 2013 – Setkání nejen mistrů

Právě v těchto dnech probíhají poslední přípravy na závod, se kterým jsme vás již seznámili a opakovaně vás na něj zveme.

Právě v těchto dnech probíhají poslední přípravy na závod, se kterým jsme vás již seznámili a opakovaně vás na něj zveme. Celá rychlostní zkouška je vytvořena, tak aby co nejvíce využila celou dráhu autodromu. Povede ve stejném směru, jako všechny uskutečněné zdejší závody (Rallye BOHEMIA, Setkání Mistrů, atd.) Pokud nám bude přát počasí, tak včetně jízdy přes most.


Foto: Jan Pilát

Celý AR team se bude snažit již od pátku most udržovat sjízdný, tak aby startující zažili ten originální a neopakovatelný pocit z jízdy přes zmiňovaný most. Pokud se nepodaří udržet most sjízdný, určitě závod nezrušíme! Je připravena i varianta rychlostní zkoušky s vynecháním mostu.

Závod se startuje den po Mikuláši, a blížící se Vánoční svátky. Proto se rozhodli pořadatelé závodu nadělit startujícím posádkám dárek. Celý závod se prodlužuje o 4 km na skoro 36km. Všechny rychlostní zkoušky se pojedou na tři průjezdy, a tím se rychlostní zkouška protáhne skoro na 6km.


Foto: Jan Pilát

Diváci mají na tento závod vstup zdarma, a to jak do prostoru depa, tak i na tribuny, ze kterých je vidět na celou dráhu autodromu. Ze závodu bude mít divák určitě nádherný požitek, když uvidí minimálně šest, i více soutěžních aut závodících na dráze. Pokud diváci zajdou i do depa, tak tam na ně bude čekat stánek s občerstvením. I pro malé návštěvníky pořadatelé připravili Mikulášskou nadílku a v občerstvení je připraveno sladké překvapení

Závěrem dovolte, abych vás seznámil se stručnou variantou programu, který najdete v obsáhlé verzi na webových stránkách www.amaterrallye.cz. Uváděný výtah je určen především pro diváky. Závodníkům doporučujeme návštěvu zmíněného webu.

Program na 7.12.2013:

7:30 – 8:45 Technické přejímky (prostor depa)
8:00 – 8:50 Seznamovací jízdy
9:45 Start první rychlostní zkoušky
16:30 Předpokládaný cíl rally
17:30 Vyhlášení vítězů


Foto: Jan Pilát

Uzávěrka přihlášek je dne 4.12.2013 ve 22:00 hod..

Minimální počet startujících je 45, maximální 90. Startovné činí 2.200,-Kč vč. DPH.

Ještě jednou zveme všechny co nejsrdečněji na poslední letošní závod.

Za AR team Milan Blahout.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!