Vlastimil Resl - eWRC.cz
4. 12. 2013 09:33 − 3245× − 6

Závodníci se na Mikuláše sejdou U Kepkeho

Možnost popovídat si s mnoha předními závodníky budou mít příznivci motoristického sportu na Mikuláše v čejetické hospůdce U Kepkeho.

Možnost popovídat si s mnoha předními závodníky, vyfotografovat se s nimi či získat jejich podepsané kartičky a plakáty budou mít příznivci motoristického sportu na Mikuláše v čejetické hospůdce U Kepkeho. Právě zde se od sedmnácté hodiny uskuteční beseda s navazující autogramiádou.

Nejdříve se však jezdci 6. prosince odpoledne vydají potěšit pacienty dětského oddělení mladoboleslavské Klaudiánovy nemocnice. Několikrát už se podobných akcí zúčastnil i Tomáš Handík. „Tyto akce považuji za velmi důležité. Trávit čas v nemocnici není příjemné pro nikoho, natož pro děti. Snažíme se jim ten pobyt alespoň trochu zpříjemnit. Vidět jejich rozzářené oči a vděk za každou maličkost je i pro nás velkou odměnou a motivací pro další opakování těchto akcí,“ vysvětluje nyní již trojnásobný šampión autokrosové Divize6, proč pozvánku nikdy neodmítá. Kromě Tomáše přislíbili z jeho autokrosových kolegů účast například stříbrný muž malých „plechovek“ Jan Ratajský a letošní domácí šampióni svých divizí Radek Jordák (Buggy1600), Radek Franc (JuniorBuggy) a Pavel Svoboda (TouringAutocross).

Od sedmnácté hodiny pak budou jezdci k dispozici fanouškům na sále čejetické hospůdky U Kepkeho v Koněvově ulici číslo 28. Majitel restaurace Josef „Kepke“ Němec byl mimochodem v osmdesátých letech minulého století vynikajícím přípravcem převodovek, které dodával mimo jiné legendárnímu Jiřímu Sedlářovi. „K jídlu bude dostatek vynikajícího hovězího guláše a dršťková polévka, k pití mimo jiné tři druhy piv – Svijany, Klášter a Plzeň. Na promítacím plátně spatří návštěvníci mnoho atraktivních záběrů ze závodů jednotlivých aktérů akce, později je možno pustit k tanci hudbu,“ slibuje parádní podmínky pro zábavu hospodský.

Zajímavou osobností zajisté bude Patrik Semlbauer. Špičkový vrchař a okruhář začátku tisíciletí v roce 2004 koketoval dokonce s působením v týmu formule 1 Minardi, poté se však z tratí vytratil a nyní se věnuje novinařině. Přijede také Patrikův bývalý mechanik Jan Souček, jenž poté sám zahájil závodnickou kariéru a s krásným Fordem Focus se zařadil mezi špičku populárního a početně obsazeného seriálu EDDA Cup.

Početné zastoupení budou mít i soutěžáci. Chybět nebudou ani domácí rallyový šampión z roku 2010 Pavel Valoušek, který několik let působil v kategoriích PWRC a JWRC i ve světovém šampionátu či Jan Sýkora. Ten letos obhájil bronz v absolutní klasifikaci sprinterského mistrovství a při Rally Bohemia se s fiestou postaral o celosvětovou premiéru vozu specifikace R5. Ze Západních Čech dorazí také jeden z našich nejúspěšnějších spolujezdců Petr Uhel a čeští rallyoví „Beckhamovi“ – Jan Šlehofer a Martina Škardová, která rovněž není na podobných akcích žádným nováčkem. „Na tuto akci se velmi těším. Věřím v příjemně prožitý den a doufám, že svoji přítomností potěšíme jak dětičky v nemocnici, tak motoristické fanoušky. Ti, doufám, dorazí v co nejhojnějším počtu,“ těší se první dáma současné české rallye.

Všichni příznivci motoristického sportu jsou na besedu a autogramiádu srdečně zváni. Důležitou informací jistě je, že vstup je zdarma.

Komentářů celkem: 6
4. 12. 2013 09:52
0 0
pokud by někdo bloudil, tak tudy vede cestička: http://www.kepke.cz/Kontakt.html
4. 12. 2013 11:48
0 0
Škoda,že se nemužeme zučastnit,jedeme smĕr slušovice.
4. 12. 2013 20:09
0 0
Zeptal bych se jen na takovou bulvární maličkost: Martina Škardová a Šlehofer spolu tvoří pár? Jako že spolu chodí?
4. 12. 2013 21:54
0 0
Původně napsal Pepino
Zeptal bych se jen na takovou bulvární maličkost: Martina Škardová a Šlehofer spolu tvoří pár? Jako že spolu chodí?

ANO smajlík
5. 12. 2013 08:37
0 0
smajlíksmajlíksmajlík
6. 12. 2013 12:40
0 0
tak jsem na místě u KEPKEHO vše připraveno bude to krásné posezení a zajímavá beseda.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!