4. 12. 2013 13:17 − 5349× − 5

Tym-motorsport a jeho nový kalendář

Rok s rokem se sešel a firma Tym – motorsport opět vydala nový kalendář pro rok 2014.

Rok s rokem se sešel a firma Tym – motorsport opět vydala nový kalendář pro rok 2014. Nebylo to ale vůbec jednoduché. I přes zkušenosti z minulého roku pronásledovalo vznik nového kalendáře mnoho komplikací – najít slečny, které se budou líbit nejen nám, ale hlavně odběratelům, vybrat ty nejexkluzivnější vozy a umístit je na atraktivní místo. Letos jsme se snažili k této tvorbě přistupovat mnohem profesionálněji v porovnání s předešlými léty.

Každé focení pro nás znamenalo týdny připravování – rezervace prostorů, přesné načasování, výběr modelek a když jsme si konečně řekli: „Už to jen vyfotit,“ zjistili jsme, že zde namáhavá práce nekončí, ale ba právě naopak začíná. Potýkáte se s nepřízní počasí, s technickými problémy a v neposlední řadě líbivostí fotografií, a ta když prostě nebyla podle představ, tak se fotilo, fotilo a fotilo…

Focení se uskutečnilo v průběhu celého loňského roku tak, aby fotografie byly rozvrženy podle jednotlivých ročních období. Snažili jsme se sehnat slečny, které se focení věnují profesionálně. Protože letos pro nás byla kvalita fotek na prvním místě. Jediné, co letos bylo 100% osvědčené, byl náš fotograf, kterého jsme vybrali již minulý rok, kdy ukázal své kvality při focení kalendáře pro rok 2013. Jak z fotografií můžete vidět, snažili jsme se fotit na nejrůznějších místech – garáže, vyhlídky, pláně, parky a dokonce i letiště.

Ale pojďme se věnovat asi tomu nejdůležitějšímu, kvůli čemu vlastně náš kalendář vznikl, a proč také visí třeba právě na Vaší zdi. Firma Tym – motorsport za celý rok zrenovovala a postavila několik dobových Škodovek, jak pro sportovní účely, tak pro rekreaci, na některých automobilech se podílela svou prací a některým majitelům těchto závoďáků poskytuje náhradní díly. Jen škoda, že rok má jen 12 měsíců a proto se do kalendáře vešly jen některé vybrané kousky.

Co by to bylo za kalendář bez pořádného pokřtění. Proto v sobotu 30.11.2013 proběhl slavnostní křest v jednom z rokycanských music clubu, kde se sešli všichni majitelé vozů, krásné modelky, zaměstnanci Tym-motorsport, fotograf a také široká veřejnost.

Tak doufejme, že křest proběhl úspěšně a my se budeme moci těšit z mnoha pozitivních ohlasů, protože právě ty nám udělají tu největší radost z dobře odvedené práce a dají nám sílu na nové nápady třeba do dalších let.

V případě že jste zjistili, že tento kalendář nemůže chybět ve Vaší dílně, kanceláři nebo snad obíváku můžete si ho zakoupit na http://shop.tym-motorsport.cz/cz/produkt/kalendar-tym-motorsport-2014.html.

Komentářů celkem: 5
4. 12. 2013 13:45
0 0
Jedna technická - už dříve jsem si všinul, že 130RS v továrních barvách na třetí fotce má nějak utopená zadní kola, je to tady hezky vidět třeba v porovnání s tou žlutou "Chemopetrol". Zadní kola zas tak úzká nejsou (7"?) a že by v Tymákově, kde používají super-hyper-nanotechnologie namontovali moc o tolik užší nápravu nebo širší blatníky, že by to takhle tlouklo do očí, to asi ne?! Čím to?
4. 12. 2013 20:13
0 0
Původně napsal Luky_CZ
Jedna technická - už dříve jsem si všinul, že 130RS v továrních barvách na třetí fotce má nějak utopená zadní kola, je to tady hezky vidět třeba v porovnání s tou žlutou "Chemopetrol". Zadní kola zas tak úzká nejsou (7"?) a že by v Tymákově, kde používají supe...


Luky to nesmíš koukat na Auta ale na ty Holkysmajlík Ale máš právdu 7" kola nejsou zrovna uzké. Ale třeba toje okruhovka ber to s nadhledem. V Tymákově se dějí věci mezi nebem a zemí a normální člověk to nechápe.!
Ale reklama je reklama a peníze potřebují, pokut to bude jako s ostatníma věcma tak ten kalendář než někomu dojde domu tak ty holky ze stárnou a auta budou rezavá Pokat je teda nedal celé do pozinkusmajlík
5. 12. 2013 07:41
0 0
Každopádně je dobře, že pźujou aspoň trošku prsaté slečny a ne prkýnko jako u Škoda teamu.
5. 12. 2013 09:05
0 0
dura: s tím vším souhlasím smajlík Jen mě to zaujalo technicky, staré škodovky mě zajímají, a tohle mi prostě nejde do hlavy. Nic víc za tím nehledej. A okruhovka to není smajlík
vačko, a pro jako dívku škodateamu jsi hlasoval Ty?
8. 12. 2013 02:32 Upraveno 02:34
0 0
některý ty slečny znám a nechápu co je třeba na studentce profesionálního.....
více to raději z hlediska fotografického nehodnotím. Kalednář škoda týmu fotila sice bezkozá děvčata, ale fotograficky je zcela OK
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!