9. 12. 2013 19:22 − 3305× − 0

Vánoční soutěž o kalendář Škoda Legends 2014

Škodateam i letos vydal kalendář nabitý fotkami legendárních vozů značky Škoda doplněných o krásu něžného pohlaví.

Škodateam i letos vydal kalendář nabitý fotkami legendárních vozů značky Škoda doplněných o krásu něžného pohlaví. V kalendáři pro příští rok můžete najít Veroniku Dejovou, která nejen že vyhrála titul Dívka Škodateamu, ale stala se i tváří Deníku a Dívkou Sympatie.

Již klasikou je velký formát A2+, tedy 630 x 480 mm! Oproti loňskému kalendáři má pevnější, vyztuženější zadní část, tzn. že se ani ve vlhčím prostředí nebude na zdi kroutit. Škodateam posílá kalendáře v kvalitních obalech, což je záruka krásného kalendáře i po zpracování poštou. Cena samotného kalendáře se zastavila již na částce 190 Kč. Cenu navýší již pouze poštovné – 80 Kč při platbě předem a 145 Kč při dobírce.

Soutěžní otázka:

Jakou přezdívku má vůz s označením Škoda 160RS MTX, tedy prototyp závodního vozu z roku 1983 – kastle Garde s motorem z Lady 1600?

Zašlete správné odpovědi do páteční půlnoci 13. prosince 2013 na mailovou adresu erman@skodateam.cz a nezapomeňte uvést své jméno a adresu. Do předmětu uveďte Soutěž o kalendář "Škoda Legends 2014". Kdo nechce čekat až do vyhlášení výherců a chce mít jistotu, že kalendář dostane, tak si ho samozřejmě může objednat na adrese www.skodateam.cz za lidových 190 Kč.

Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí a zveřejněni na eWRC.cz. Taktéž je budeme informovat emailem. Hodně štěstí!

KALENDÁŘ ŠKODATEAMU 2014 KE KOUPI ZDE

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!