15. 12. 2013 20:26 − 3327× − 0

Vyhodnocení soutěže o kalendář Škoda Legends 2014

Vyhráli jste kalendář Škoda Legends 2014? Přinášíme Vám vyhodnocení soutěže…

Škodateam i letos vydal kalendář nabitý fotkami legendárních vozů značky Škoda doplněných o krásu něžného pohlaví. V kalendáři pro příští rok můžete najít Veroniku Dejovou, která nejen že vyhrála titul Dívka Škodateamu, ale stala se i tváří Deníku a Dívkou Sympatie.

Soutěžní otázka: Jakou přezdívku má vůz s označením Škoda 160RS MTX, tedy prototyp závodního vozu z roku 1983 – kastle Garde s motorem z Lady 1600? nebyla z kategorie těžkých. Jasná odpověď zní "Bastard" a to, že to byla jednoduchá otázka nejlépe vystihuje fakt, že 136 ze 137 došlých odpovědí bylo správných. Vylosovaným výhercem se stal Petr Havelec z Cehnice. Již nyní se může těšit na kalendář Škodateamu, který mu posíláme pod stromeček.

Nevyhráli jste? Nezoufejte! Kalendář si ještě stále můžete objednat. Dodejme pár informací: Již klasikou je velký formát A2+, tedy 630 x 480 mm! Oproti loňskému kalendáři má pevnější, vyztuženější zadní část, tzn. že se ani ve vlhčím prostředí nebude na zdi kroutit. Škodateam posílá kalendáře v kvalitních obalech, což je záruka krásného kalendáře i po zpracování poštou. Cena samotného kalendáře se zastavila již na částce 190 Kč. Cenu navýší již pouze poštovné – 80 Kč při platbě předem a 145 Kč při dobírce.

KALENDÁŘ ŠKODATEAMU 2014 KE KOUPI ZDE

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!