4. 1. 2006 00:00 − 2342× − 0

RSP nasazuje na Janner tři posádky

Tři posádky Rallye Sport Promotion se pustí do boje se soupeři i sněhovými závějemi mezinárodní IQ-Jännerrallye 2006

Mimořádná nadílka čerstvého sněhu, která v posledních dnech zasypala celou ČR, nešetřila ani okolí rakouského Freistadtu, kde pořadatelé připravují na tento víkend první podnik MMČR v roce 2006.

Protože se Rallye Sport Promotion v letošním roce zaměří především na MMČR, vypraví do tohoto sněhem zavátého kraje celkem tři posádky.

První posádkou je Ludvík Otto s Miroslavem Fantou, startující s vozem Subaru Impreza WRX STi 05. V této posádce došlo k výměně spolujezdce – většinu závodů v loňském roce Ludvík startoval se svojí manželkou Renátou, kterou pro celou sezónu 2006 nahradí Mirek Fanta. Společně tak s novým vozem, který se již připravuje, budou jistě bojovat o co nejlepší umístění v rámci MMČR.

Zřejmě veřejným tajemstvím je start Achima Mörtla v barvách RSP na této soutěži. I „Akime“ spolu se Sigim Schwarzem a jejich vozem Subaru Impreza WRX STi budou jistě bojovat o maximální umístění, a to nejen „na Jänneru“, ale i v celém MMČR 2006. O spolupráci Achima a RSP v celé sezoně 2006 přineseme oficiální tiskovou zprávu po prvním závodě, spolu s dalšími informacemi o plánech RSP v roce 2006.

S velkým očekáváním bude celý tým sledovat start juniora Lukáše Veselého, který už na Horácké Rallye v loňském roce ukázal, že se nebojí ani velkých soutěží ani velkých soupeřů. Tento víkend odstartuje první závod s vozem Honda Civic 1,6, nepočítáme-li Pražský rallyesprint, kde si tento vůz poprvé osahal. Na horkém místě vedle Lukáše usedne Honza Paulik, který je pro tento závod prakticky nouzovou alternativou, protože tým RSP o spolujezdci pro Lukáše stále jedná. V dalších závodech MMČR tak opět usedne vedle Jirky Rozsypala, který měl být třetí nasazenou „subkou“ na Jänneru, ale z důvodu nedokončených prací na autě tomu tak není.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!