5. 1. 2014 09:05 − 3427× − 0

Hokejová Rally Ice Tour letos po šesté

Již po šesté se v sobotu 25. ledna 2014 setkají soutěžní jezdci s jejich mechaniky na zlínském stadionu Luďka Čajky.

Již po šesté se v sobotu 25. ledna 2014 setkají soutěžní jezdci s jejich mechaniky na zlínském stadionu Luďka Čajky, aby po sedmnácté hodině odpolední zkřížili hokejky a utkali se v duelu týmů Čech a Moravy. Na zlínském ledě se budou v hokejové výstroji prohánět například Roman Kresta, Jan Jelínek, bratři Bryndové a spousta dalších jezdců, spolujezdců ale také mechaniků. Akce je navíc i letos spojena s charitativní myšlenkou,když bude předán finanční dar jedné z potřebných rodin. Na své si ale jistě přijdou také přítomní diváci, pro které bude nachystán bohatý doprovodný program. Vstup na akci je stejně jako v předchozích ročnících zcela zdarma.

Hokejové utkání jezdců rally a jejich mechaniků pořádané zlínským soutěžákem Vladimírem Barvíkem, se loni premiérově odehrálo v duchu souboje jezdců z Čech proti jezdcům z Moravy a to na obou stranách republiky. Ve Zlíně i v Příbrami se lépe vedlo moravskému celku, což ovšem nebylo příliš podstatné. Akce má totiž především charakter přátelského setkání lidí pohybujících se po celý rok v prostředí našich automobilových soutěží. Navíc v předchozím ročníku se pořadatelé rozhodli zlínskou akci spojit i s charitativní činností, když vybrali a poté i předali jedné z hendikepovaných rodin ze Zlína poukaz na částku patnácti tisíc korun.

,,Udržet tuto tradici jsme se rozhodli i letos, když opět předáme finanční dar na dobročinné účely jedné z potřebných rodin," slibuje šéf organizačního výboru Vladimír Barvík. ,,Navíc bychom rádi potěšili i děti některého z dětských domovů , kterým nabídneme možnost nahlédnutí do zákulisí této pro soutěžní jezdce docela netradiční akce, včetně přístupu do kabin a osobního setkání s protagonisty, focení s hráči a autogramiády," přiblížil jeden se záměrů další člen organizačního týmu Viktor Mechl.

Co se týče náplně programu Rally Ice Tour, hlavním bodem bude samozřejmě samotný hokejový duel rally jezdců Čech a Moravy. Svou účast již potvrdili například Roman Kresta, Mirek Jakeš , Jan Jelínek, Petr a Jiří Bryndové a další jména z řad nejen pravidelných účastníků. Pořadatelé však nemyslí pouze na hokej, ale zapomenout nemohou ani na příchozí fanoušky, pro které bude opět připravena například oblíbená divácká tombola. V první přestávce pak budou soutěžit ve střelbě na hokejovou branku a čeká je i další doprovodný program. To vše samozřejmě o atraktivní ceny s rallyovou tématikou, které věnují účastníci zápasu. Před stadionem budou také vystaveny soutěžní vozy,nebo se zde představí zlínský RC klub ZEDART se svými rádiem řízenými soutěžními skvosty rallyové historie i současnosti, což jistě potěší především příznivce z řad dětí.

,, Fanoušky chceme dostat také blíže celému dění, takže vylosujeme vždy trojici diváků, kteří stráví jednu třetinu přímo na střídačce. Dostanou tak možnost osobního setkání s protagonisty utkání a třeba i pořízení fotografie s některým ze svých idolů v pro ně netradičním prostředí," láká fanoušky na setkání s jezdci ve Zlíně Barvík.

Přestože je akce spojena s charitativní činností, ani letos se nebude vybírat žádné vstupné. Pouze zájemci o některou z cen tomboly či účast v divácké soutěži si mohou zakoupit slosovatelný program za symbolickou cenu. Přijďtě tedy již za necelý měsíc , přesněji 25.ledna 2014 do ochozů zlínského zimního stadionu a podpořte nejen své soutěžní idoly v hokejovém zápolení, ale zároveň i dobrou věc.

Fotogalerie z předchozích ročníků a stručnou historii nejdete zde : www.anvel.cz/rallyicetour

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!