15. 1. 2014 20:49 − 3307× − 2

Rallye Monte Carlo očima fanoušků

V čem spočívá kouzlo slavné soutěže? Co se tam dá vidět, zažít, má cestování v zimě a na takovou dálku vůbec smysl?

Rallye Monte Carlo zdaleka není jen nějaký závod v kalendáři mistrovství světa. Více než stoletá tradice z něj činí kult, jeden z top vrcholů motoristického roku. Který fanoušek rallysportu mohl, ten už se tam byl podívat. Kdo dříve nemohl, ten je tam právě teď. A my ostatní? My o tom zatím sníme.

Hezké sny by měly být jako živé. Aby ty naše sny o Monte nabraly jasných barev, oslovili jsme kolegy, jejichž zážitky ze slavné rally jsou živé až až. Přinášíme vám zážitky a autentické fotografie. Jejich autory jsou Jarda Řízek Řezáč, Roman Krb Kašpárek, Marek Plhus Pléha a Petr Fitz. Ve speciálu máme také rozhovor s Martinem Prokopem. Před rokem se na Monte klouzal už popáté v kariéře! Doslova klouzal, a nejen tam… přečtěte si, co si o celé sezóně 2013 myslí.

Měnící se podmínky, taktika při výběru pneumatik, noční erzety, na závěr Col de Turini. Užijte si letošní Rallye Monte Carlo. Užijte si napětí při čekání na výsledky, zábavu při prohlížení obrázků z trati i potěšení při čtení speciálu magazínu Motorsport revue.

Formát magazínu s interaktivními prvky si sami vyvíjíme. Můžete si jej stáhnout na webu www.motorsportrevue.cz. Pro jeho prohlížení je třeba používat Adobe Reader. K dispozici je také klasická verze bez interaktivity, vhodná pro tablety, tisk a jiné PDF prohlížeče. Pokud chcete být informováni o vydání dalšího čísla, pošlete nám prosím zprávu na info@msrevue.cz

Komentářů celkem: 2
15. 1. 2014 21:44
0 0
Předpokládám, že je to volný pokračovatel sport motor news,že? Jak často to plánujete vydávat. Zatím jsem našel jen jedno číslo z listopadu 2013 a tady to nové, tak se ptám.
16. 1. 2014 23:00 Upraveno 23:01
0 0
Podobný formát, obsah a zpracování nikde moc není, i když je jasné, že srovnání s bývalým sport motor news se nabízí smajlík Vycházíme podle toho, jak se nám zdají nějaká témata zajímavá, zpravodajství je kolem až dost, baví nás spíš přinášet čtení... dle významu slova revue. // PS
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!