24. 1. 2014 16:29 − 2863× − 0

Oslaví Craig Breen své narozeniny vítězstvím?

Druhou zastávkou v šampionátu ERC bude Lotyšsko a místní Rally Liepaja.

Druhou zastávkou v šampionátu ERC bude Lotyšsko a místní Rally Liepaja. Loni byla tato soutěž zařazena do ME poprvé a z vítězství se radoval Jari Ketomaa. Tomu dýchal na záda po většinu podniku Craig Breen, který bude mít i letos smysly zaostřené na prvenství. Kromě konkurence si bude muset poradit i s dvanácti rychlostními zkouškami s celkovou měřenou kilometráží 240,56 km.

"Bude to dobrá soutěž. Budou zde RRC, R5 i vozy kategorie S2000 a mezi všemi z nich se budou bojovat opravdu natěsno. Některá auta mají své výhody i nevýhody, takže to bude velký souboj," těší se talentovaný jezdec na druhý podnik ERC, který odstartuje příští sobotu. Mladý Ir se ukáže v Lotyšsku znovu s Peugeotem 207 S2000.

Craig Breen oslaví v druhý den soutěže své čtyřiadvacáté narozeniny. Kromě něj budou největšími aspiranty na výhru Bryan Bouffier, Kajetan Kajetanowicz, Esapekka Lappi, Sepp Wiegand nebo Vasiliy Gryazin. Čeští fanoušci určitě věří i ve velký výsledek Jaromíra Tarabuse, Jarka Orsáka nebo Antonína Tlusťáka. Všichni tři se v Lotyšsku představí se Škodou Fabií S2000. Zapomínat nesmíme ani na místní střelce s lancery či Estonce Jeetse a Körge. Kdo zvítězí v Rally Liepaja 2014 se dozvíme v neděli krátce po 15. hodině.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!