Aleš Holakovský - eWRC.cz
29. 1. 2014 07:21 − 3360× − 0

Želechovická beseda se závodníky rally letos již v únoru

Tradiční akce se bude konat v sobotu 22. 2. 2013 od 17 hodin v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína.

Tak, jako každý rok, připravuje i letos Rallyklub Paseky ve spolupráci s AK Rallysport Brno a TJ Sokol Želechovice předsezónní setkání jezdců, spolujezdců a fanoušků rally, nebo-li již VII. ročník Besedy se závodníky rally. Tradiční akce se bude konat v sobotu 22. 2. 2013 od 17 hodin v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína.

Podrobnější informace Vám přineseme ještě ve zprávě před konáním vlastní besedy, osvědčený formát akce však zůstane zachován. Fanoušci tedy mohou těšit především na vlastní besedu se závodníky a dalšími hosty, dále pak na jízdy závodníků i fanoušků na rally-trenažeru, autogramiádu a bohatou tombolu o ceny s rally-tématikou. Atmosféru želechovické besedy Vám může přiblížit videosestřih z loňského ročníku okomentovaný Vladimírem Dolejšem, kdy jsme kromě řady současných špičkových jezdců na besedě uvítali i legendy českého rallysportu Leo Pavlíka a Václava Blahnu.

„Na letošní netradičně únorovou akci jsou srdečně zváni všichni fanoušci se zájmem dozvědět se novinky i zajímavosti z historie světa rally a využít jedinečnou příležitost pobavit se se svými oblíbenými jezdci a spolujezdci osobně,“ zve za pořádající Rallyklub Paseky hlavní organizátor Jaroslav Krajča. Moderování besedy se opět ujmou Jan Vaškovič a Aleš Holakovský.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!