Peugeot ČR - eWRC.cz
10. 2. 2014 19:24 − 3163× − 1

Setkání fanoušků 12.2. s Honzou Černým s blíží

Přijďte do Praga Arény na neformální setkání s Honzou Černým. Bude se povídat nejen o rally a bude se závodit.

Připomínáme setkání s Honzou Černým už ve středu !!!

Honza Černý s Pavlem Kohoutem a s Peugeotem 208 R2 dosáhli minulý týden skvělého výsledku v Lotyšsku, kde vyhráli Juniorské Mistrovství Evropy v rally. To je příležitost k tomu si s Honzou Černým a Pavlem Kohoutem neformálně popovídat nejen o tomto závodě. O mnoho dalších zajímavých zážitků z rally jistě nebude nouze. Když nebudeme povídat o rally, tak budeme závodit na motokárách a toho nejúspěšnějšího účastníka také odměníme. K tomuto setkání nepotřebujete žádnou vstupenku, žádné pozvání, stačí jen prostě přijít.


l

Pokud budete mít o podobná setkání zájem, rádi je budeme pořádat pravidelně a stejně tak budeme zvát pravidelně i zajímavé hosty z rally. Tím prvním hostem je Jirka Navrátil, soutěžák a úspěšný motokárista, který nám ukáže, kde je v Praga Aréně ta správná stopa.

  • Kdy? Ve středu 12. února 2014 od 18:00
  • Kde? Praha, Horní Počernice, Praga Aréna
  • Co sebou? Dobrou náladu a radost z rally :-)
  • Pokud máte o účast na setkání fanoušků s Černým Kohoutem, dejte nám prosím vědět na mailu soutez@ewrc.cz , abychom věděli, kolik míst v restauraci rezervovat.

    Komentářů celkem: 1
    13. 2. 2014 16:251
    0 0
    Dííííík moc bylo to fajn posezení a co jsem chtěl vedět už vím smajlík Motokary choděj dobře a Černej Kohout super dvojka smajlík i s maskotem smajlík
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!