Malcolm Wilson věří v dobrý výsledek Kubici v Mexiku

Šéf M-Sportu očekává, že Robert Kubica hodí zklamání z Monte Carla a Švédska za hlavu a v Mexiku předvede dobrý výkon.

Šéf M-Sportu očekává, že Robert Kubica hodí zklamání z Monte Carla a Švédska za hlavu a v Mexiku předvede dobrý výkon. Úřadující mistr WRC2 se v zimních podmínkách na severu Evropy podíval třikrát mimo trať, do cíle sice dojel, ale s frustrující ztrátou 36 minut. V Mexiku to bude zase nový závod, s šotolinou se Robert Kubica začne sžívat ve Španělsku na testování.

"Viděli jsme od Roberta v Monte velký pokrok, ve Švédsku to pro něj bylo velmi obtížné v podmínkách, jaké byly. Ale už se těší do Mexika. Je to soutěž, kde by měl být stav tratě konzistentní a myslím, že to pro něj bude dobré. Má šanci opravdu poznat auto," myslí si Malcolm Wilson. "Jen velmi málo lidí má představu, jak soustředěný a profesionální je Robert při přípravě na soutěž. Budeme před závodem testovat ve Španělsku v podobných podmínkách, které očekáváme v Mexiku. Budeme simulovat očekávaný výkon na zkoušce – v Mexiku může být snížený až o 30 %. Tím, že to budeme simulovat, bude Robert vědět, co očekávat od auta a to mu v soutěži pomůže," dodal šéf M-Sportu, který v MS provozuje vozy Ford Fiesta RS WRC.

Podnik ve střední Americe startuje 7. března krátce po 3. hodině ranní středoevropského času. Na soutěžící čeká přes 400 měřených kilometrů rozdělených do 21 rychlostních zkoušek.

Komentářů celkem: 3
15. 2. 2014 10:29
0 0
Věřím i já.Tenhle borec mně bavísmajlík
15. 2. 2014 17:00
0 0
Držim pěsti. Konečně pojede něco, kde už jel se čtyřkolkou. Konkurence bude ale obrovská. taky mě baví a je to sympaťák ve všech ohledech smajlík
15. 2. 2014 20:14
0 0
v Mexiku 29 vozov. By ma zaujimalo ci popritom startuje nejaky miestny majstrak...lebo inak je to parodia na rally.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!