Aleš Holakovský - eWRC.cz
18. 2. 2014 06:29 − 3277× − 0

VII. Beseda se závodníky rally již nastávající sobotu

Rally Klub Paseky o.s. ve spolupráci s AK Rallysport Brno o.s. a Sokolem Želechovice Vás zvou na 7. ročník Besedy s jezdci a spolujezdci rally!

Rally Klub Paseky o.s. ve spolupráci s AK Rallysport Brno o.s. a Sokolem Želechovice Vás zvou na 7. ročník Besedy s jezdci a spolujezdci rally!

Akce se koná v sobotu 22. 2. 2014 od 17 hodin v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína (GPS: 49°13'1.535"N, 17°44'57.103"E, ulice 4. května).

Pravidelnou obměnu pozvaných jezdců letos vzali pořadatelé se značnou razancí a tak se až na několik výjimek setkáme ve „startovní listině“ s jinými jmény, než v minulých letech. Svoji účast zatím potvrdili následující pozvaní hosté: Úřadující bronzový muž MMČR Jaromír Tarabus, vicemistr ČR ve Sprintrally Miroslav Jakeš, čeští suveréni kategorie 2WD Jan Černý s Pavlem Kohoutem, premiérově aktivní spolujezdecká ikona Jan Tománek, slovensko-čeští účastníci MS Martin Koči s Lukášem Kostkou, dále Robert Kořístka, Martin Vlček, Patrik Rujbr či zlínská spolujezdkyně Monika Hýbnerová. Pořadatele bude po loňské absenci opět zastupovat Miloslav Regner. Účast několika hostů je ještě v jednání a další jezdce či spolujezdce budete moci jistě zahlédnout či oslovit také v publiku.

„Beseda bude mít osvědčený formát jako obvykle. Fanoušci se tedy mohou těšit především na vlastní besedu se závodníky, kdy se každý může zeptat jezdců na cokoliv, co jej zajímá. Pak následuje autogramiáda, soutěžní jízdy vylosovaných kombinovaných posádek fanoušků a závodníků na rally-trenažeru a tombola o ceny s rallyovou tématikou. Po oficiální části večera tradičně následuje volná zábava až do pozdních nočních hodin, případně improvizovaná diskotéka,“ zvou hlavní organizátoři Jaroslav Krajča, Jan Pospíšil, Petr Krajča a Petr Malaník z pořádajícího Rally klubu Paseky.

Vstupné na besedu je jako vždy dobrovolné.

Program VII. Besedy se závodníky rally v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína

1) Představení přítomných jezdců.

2) Hlavní část programu – otázky na jezdce a spolujezdce z publika (cca 2 hod)

3) Autogramiáda jezdců + videoprojekce s rallyovou tématikou.

4) Bohatá tombola

5) Soutěžní jízdy na rally-trenažeru: Posádky divák – závodník (soutěž o ceny)

6) Volná zábava s hudbou do pozdních nočních hodin, občerstvení a podpůrné prostředky budou zajištěny v dostatečné míře :-)

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!