Redakce - eWRC.cz
10. 1. 2006 00:00 − 2246× − 0

Redakční sloupek 2/2006

Redakce eWRC.cz se rozhodla vyhlašovat Hvězdu rally. Kdo si ale takovou poctu zaslouží?

Kdo podal nejlepší výkon? Kdo předváděl nejatraktivnější jízdu? Kdo příjemně překvapil?

Podobnými otázkami se bude redakce eWRC.CZ zabývat pravidelně po každé domácí soutěži MMČR. Ten, kdo nakonec dostane nejvíce hlasů, obdrží titul Hvězda rally eWRC.CZ. Vítězná posádka dostane věcné ceny od hlavního partnera této ankety – od firmy Sheron, velkoformátové fotky od dalšího partnera serveru Sporfoto.cz, od redakce eWRC.cz trička s potiskem Hvězda rally. Ceny předáme vždy po domluvě s vítězi a při této příležitosti vítěznou posádku i vyzpovídáme.

Vítěz bude oznámen vždy do dvou týdnů od ukončení soutěže na stránkách eWRC.cz. U článku bude i anketa, ve které i vy budete mít možnost hlasovat o "své" hvězdě příslušné soutěže. A kdo že bude historicky první Hvězdou rally? Kdo nejvíce zaujal na Janner rally? To se dozvíte již brzy. Dnes už ale můžeme představit logo této soutěže.

Pojďme k dalším věcem. Jak už jste si patrně všimli, rozjeli jsme slibovanou fotosoutěž. Fotky v galerii utěšeně přibývají, a tak neváhejte a pošlete nám i vy svoje fotky. Vše podstatné o této soutěži najdete zde, nově je přidán i odkaz přímo v menu na hlavní stránce.

Premiéru měl i náš "online" přenos z domácích soutěží. Předem jsme věděli, že to rozhodně nebude jednoduché, což se také potvrdilo. Pro další domácí soutěž – Rally Šumava – by to už snad mělo být lepší. Bohužel jsme trochu více očekávali i od vás, našich čtenářů. Ačkoliv se pro sms servis přihlásilo hodně dobrovolníků, ve výsledku nakonec neposílal skoro nikdo. Chyba je asi i na naší straně, protože jsme vás o to nepožádali včas a asi ani nedostatečně nevysvětlili, v čem takový sms servis spočívá.

Je to pro nás tedy poučení, a protože se už kvapem blíží Rally Monte Carlo, prosíme všechny, kdo se na tuto krásnou soutěž vypraví a jsou ochotni se podílet o informace přímo z trati, aby nás kontaktovali na redakce@ewrc.cz. Každému, kdo se na sms info bude aktivně podílet, můžeme na oplátku poskytovat aktuální informace o vývoji soutěže apod.

Pro dnešek je to asi vše. Jakékoliv dotazy či komentáře pište do diskuse pod článek, do diskusních fór nebo přímo na mail.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!