10. 3. 2014 18:17 − 3417× − 0

Adam Fabrika do nové sezony

V loňské sezoně se Adam zúčastnil 4 závodů sprintrally, domácí Barum rally a také zavítal do Německa na Thüringen Rallye.

V loňské sezoně se Adam zúčastnil 4 závodů sprintrally, domácí Barum rally a také zavítal do Německa na Thüringen Rallye. Největšího úspěchu dosáhl Adam v Německu a za svůj neúspěch bere havárii na Barum Rally. Do nové sezóny vstupuje Adam s novým vozem a spolujezdcem Danielem Hamšíkem, v týmu se ale objeví i jiné posádky.

„Pro letošní rok jsem pořídil do týmu vůz Renault Clio Sport ve třídě 8 po Martinu Lehkém a po moji pravici usedne Daniel Hamšík jun. V plánu máme kompletní sezonu ve sprintrally a k tomu vybrané závody velkého mistráku. Pod hlavičkou týmu se představí i některé další posádky. “

Prvním závodem, kde se posádka objeví, je Valašská rally 2014. Tam se budou seznamovat s novou technikou a konkurencí ve třídě 8, která vypadá, že bude hodně velká. „Na Valašskou rally se už moc těšíme, protože zimní přestávka byla dlouhá. A uvidíme, jakého výsledku dosáhneme. Důležité bude dovézt auto v pořádku do cíle a také o souhru s Danem,“ přibližuje plány Adam na první závod sezony.

V týmu Adama zůstalo i jeho druhé vozidlo, a tím je Honda Civic Vti ve třídě 9, které je nachystané pro případné zájemce k pronájmu na jakýkoliv závod MMČR, MČR-S a PČR. Více informací na tel:608779677.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!