12. 3. 2014 17:31 − 2709× − 0

AJR pořádá setkání s jezdci rally

Asociace jezdců rally pořádá v sobotu 22. března 2014 od 13:00 setkání s jezdci rally.

Asociace jezdců rally pořádá v sobotu 22. března 2014 od 13:00 setkání s jezdci rally. Dosud se k setkání s posádkami využívaly každoroční valné hromady AJR, které se ale konaly vždy v Praze či jejím okolí. Z tohoto důvodu se výkonný výbor AJR rozhodl pro setkání na Moravě, konkrétně na chatě Búřov ve Valašské Bystřici. Vítání jsou všichni jezdci či spolujezdci rally, bez ohledu na skupinu či šampionát v kterém startují.

O záměru uspořádat setkání na Moravě informoval výkonný výbor jezdce na valné hromadě AJR, která se uskutečnila 16. Února 2014 v pražské Praga KART Aréně. Mnoho posádek startovních polí českých a moravských soutěží tvoří jezdci právě z Moravy a pro ty není vždy časově či ekonomicky vhodné jet do Prahy. Z tohoto důvodu se výkonný výbor AJR rozhodl uspořádat nejen každoroční pražskou valnou hromadu, ale rovněž i setkání v klidném prostředí na Moravě, tak aby se odstranila bariéra daná vzdáleností od Prahy.

Smyslem setkání je seznámit jezdce s činností AJR a jejím posláním, tzv. třemi pilíři, což je (1) kontrola tratí (2) hodnocení soutěží (3) zastupovat jezdce ve Svazu rally. O těchto bodech bude s jezdci mluvit především předseda výkonného výboru AJR, Pavel Kohout. Velmi důležitou a hlavní částí programu bude samotná diskuse s jezdci rally. Tak aby vznikla věcná diskuse o těch bodech, které posádky rally vnímají jako problematické nebo nekomfortní.

Zveme tak všechny jezdce a spolujezdce automobilových soutěží rally, aby si našli v sobotu 22. 3. 2014 čas a dorazili se seznámit s činností AJR a diskutovat o současných novinkách v pravidlech nebo dalších bodech. Na místě bude možnost stát se formálním členem AJR, tak aby se členská základna rozšířila a zástupce jezdců ve Svazu rally cítil za sebou adekvátní mandát.

Za spolupráci a pomoc při organizaci AJR srdečně děkuje Pavlíně Tydlačkové a Silvestru Mikulaštíkovi.

Kdy: sobota 22. března 2014
Čas: Od 13:00
Místo: Chata Búřov, 756 27 Valašská Bystřice 203
http://chataburov.cz/kontakt

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!