20. 3. 2014 14:13 − 3497× − 2

Testování nového okruhu na CzechRingu

Autodrom Hradec Králové prochází kontinuálním vývojem a snaží se vyhovět požadavkům okruhových i rally jezdcům.

Autodrom Hradec Králové prochází kontinuálním vývojem a snaží se vyhovět požadavkům okruhových jezdců, kteří vyžadují čistý povrch i rally jezdcům, kteří preferují pestrost trati. CzechRing nyní vstupuje do nové éry spolupráce se společností S-drive s.r.o., která připravuje polygon s návazností na stávající okruh. Výsledkem budou nové varianty okruhů s perfektním povrchem a širší zázemí pro pořádaní závodů, show a firemních akcí.

Ještě před výstavbou nového polygonu připravil CzechRing ve spolupráci s vlastníkem polygonu premiérový testovací okruh, který využívá oba prostory a je určena pro testování rally vozů. Kromě asfaltu (cca 50%), nabízí trať zvlněné pasáže panelových cest (cca 35%) a nezpevněné šotolinové cesty (cca 15%). Tento okruh si bude možné rezervovat pro minimálně půldenní testy do doby výstavby polygonu. Aktuálně pro zájemce připravujeme premiérové testování v průběhu soboty 12.4.2014. Trať bude zabezpečena pořadateli a bude připraveno depo a zázemí pro teamy. Cena za testování jednoho vozu v průběhu dne je stanovena na symbolických 1200+DPH. Pokud by sobotní kapacita okruhu byla překročena, otevře se ještě tento okruh v neděle 13.4.2014.

Prosíme o předběžné přihlášky (emaily s údaji a požadavky), abychom mohli případně otevřít další den testování a potvrdit vám účast v pořadí v jakém email přijde.

Komentářů celkem: 2
25. 3. 2014 19:151
0 0
v článku chybí kontakt pro přihlášky: race@czechring.cz nebo info@czechring.cz
6. 4. 2014 19:292
0 0
Bude nějaká startovka / seznam přihlášených ? A Harmonogram ?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!