Redakce - eWRC.cz
20. 3. 2014 21:03 − 3075× − 4

Jirka Hladík techniku nemění, ale historiky letos nepojede

Pro letošní sezónu dochází v úspěšném východočeském týmu k překvapivému rozhodnutí.

Pro letošní sezónu dochází v úspěšném východočeském týmu k překvapivému rozhodnutí.

"Na sezónu 2014 jsme měli na stole dvě varianty," komentuje rozhodnutí Jirka Hladík. "Jednou z nich pochopitelně bylo zůstat v MČR HA, a druhou byl případný přestup se stávajícím autem do sprintrally. První možnost byla realizovatelná pouze v případě, že se nám podaří naplnit rozpočet, což se bohužel nepovedlo. Po zvážení investic do povinných úprav, které by bylo nutné na autě udělat, aby mohlo startovat na sprintech ve třídě S do 2000 ccm jsme se rozhodli, že náš vůz zůstane ve stávající specifikaci – tedy historik s plným využitím homologace do roku 1990 a zúčastníme se s ním kompletního seriálu Poháru ČR v Rally ve třídě SA-1. Je nám líto, že nebudeme moct startovat na velkých soutěžích, které jsou v kalendáři historiků – především na bohemce, ale realita je prostě taková. Na druhou stranu jsme rádi, že díky našim partnerům můžeme vůbec závodit a nasadit auto alespoň do Poháru."

"V případě, že se nic nezadrhne a podaří se nám včas připravit auto, rádi bychom v rámci testování startovali na valašce. Nejde ani tak o test auta samotného, protože na něm jsou oproti loňsku změny minimální, půjde především o to, sžít se s novým spolujezdcem, kterým bude Ondřej Krajča."

"Na sezónu s Jirkou se hodně těším. Pro mě je to velká příležitost k dalšímu růstu. V autě bude určitě vládnout dobrá atmosféra a už jenom doufat, že se nám sezóna povede podle představ," dodává nový spolujezdec.

Pokračovat bude samozřejmě i projekt DRIVE TO HELP, ve kterém letos přivítáme novou posilu, kterou představíme ještě před startem Valašské Rally.

Komentářů celkem: 4
22. 3. 2014 18:391
0 0
S Hladíkem a dobrá atmosféra?! smajlíksmajlíksmajlík Tak teď jsem si málem natrhl hubu! smajlík Ondro, napiš spolujezdcům a mechanikům co se s ním, bohužel, setkali....
24. 3. 2014 11:332
0 0
Ondro užíj si to, budeme u trati držet palce !!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
25. 3. 2014 21:383
0 0
hmm a preco ste na Valasku prihlaseni do H? smajlík
25. 3. 2014 22:544
0 0
Valaška je jako test. Jinak PČR.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!