1. 4. 2014 06:50 − 3082× − 0

Jakub Voldřich přezbrojil na špičkovou techniku, míří do ERC

Krátce po návratu z dějiště prvního závodu Mitropa Rally Cupu v Rakousku obdržel Jakub Voldřich nabídku, která se neodmítá.

Krátce po návratu šumavského týmu Voldřich Motorsport z dějiště prvního závodu Mitropa Rally Cupu v Rakousku obdržel Jakub Voldřich nabídku, která se neodmítá. Vacovský jezdec tak v závislosti na tuto nabídku mění svůj letošní program. Bude startovat v juniorském mistrovství Evropy s Peugeotem 208 R2 s podporou firmy Peugeot ČR.

Startovat by měl na všech podnicích juniorského FIA mistrovství Evropy 2014 s výjimkou již uskutečněné Rally Liepāja v Lotyšsku a s výjimkou domácí Barum Czech Rally Zlín, kde by měl Jakub Voldřich společně se svým spolujezdcem Janem Mikulíkem usednout premiérově za volant speciálu Peugeot 208 R5 T16.

"Hned v neděli ráno po návratu jsem měl telefonát, ve kterém mi to bylo nabídnuto. Neodolal jsem a hned jsme začali pracovat na změně plánů. Peugeot 208 R2 již nám od pátku stojí na dílně. Sžíváme se s ním, budeme připravovat nějaký design a v plánu máme i testování," komentoval celou situaci Jakub Voldřich. "Je to nepopsatelný pocit. Děkuji firmě Peugeot, budu se snažit odvádět maximální práci. Je mi ctí, že budu moci startovat po boku těch nejrychlejších z celé Evropy."

A co na to říká Jakubův spolujezdec Jan Mikulík? "Kuba mi to hned volal, jsem z toho moc nadšený a strašně se těším na první závod v Irsku."

Držme tedy klukům pěsti, ať se jim v novém voze při jejich evropském tažení v letošní sezoně daří!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!