Jarda Malík - eWRC.cz
2. 4. 2014 12:35 − 3583× − 0

Rallye Praha Revival – divácké tipy

Vážení fandové historie motorismu, rádi bychom Vás tímto pozvali na několik vhodných úseků z našeho programu.

Vážení fandové historie motorismu, příznivci závodních a sportovních youngtimerů, pamětníci, rádi bychom Vás tímto pozvali na několik vhodných úseků z našeho programu.

Servisní zóna v učilišti Radotín – zde budete svědky setkávání se legend autosportu po mnoha letech, dýchne na Vás přátelská atmosféra Revivalů. Také získáte pohodlně autogramy či společné foto v pátek odpoledne před startem, nebo v neděli při příjezdu do cíle a při vyhlášení nejúspěšnějších posádek.

Slavnostní start Václavské náměstí – opět velká show za účasti turistů z celého světa, přehlídka závodních a sportovních vozů, které psaly historii motoristického sportu. Za jejich volanty i hvězdy našich, ale i evropských a světových závodů. Start bude komentovat známý motoristický publicista Vladimír Dolejš, dozvíte se mnoho zajímavého o posádkách. Start prvního vozu v pátek 4.4. v 18,50hod.

Cíl Teplice – opět slavnostního rázu. Posádky bude vítat primátor města Jaroslav Kubera. A to na místech, kde kdysi bývalo UP při Rallye Teplice, tedy na Náměstí svobody. Příjezd prvního vozu v pátek 4.4. 21hod. Celý peleton nocuje obě noci na hotelu PANORAMA v Teplicích

SS 01 – slalomový show section na parkovišti chuchelského závodiště. Většina úseku je na zatravněných panelech, tedy atraktivita zajištěna. Úsek lze sledovat pouze z diváckého místa v prostoru startu a cíle! V pátek od 15hod, startuje se zde od nejvyššího čísla!
SS 02,11 – letiště Panenský Týnec, trať bude vytýčena kužely a využito obslužné komunikace. Pátek od 20,00hod a neděle od 11,40hod
SS 04,08 – plochá dráha Chabařovice, jedou se témeř tři kola s cca 100m výjezdem do depa. Zde je zajištěno občerstvení. Sobota v 10,00hod a 14,20hod
SS 02,05 – letiště Užín / přímo u exitu 74/ D8, opět trať vytýčena kužely. Sobota v 10,35hod a 13,40hod
SS 03,06,09,10 je NEPŘÍSTUPNÁ!
TC Louny – časová kontrola v historickém centru Loun – neděle od 11hod.

Prosíme diváky, aby si uvědomili, že budou sice sledovat přehlídku závodní historie, ale aby při tom nezapomínali na zdravý rozum, stále měli na paměti, co dokáže rozjetý automobil a dodržovali pokyny pořadatelů na SS úsecích a bezvýhradně respektovali zakázané prostory!

Všichni účastníci Vám budou za Váš zájem, podporu a fandění vděčni.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!