mediasport.cz - eWRC.cz
3. 4. 2014 19:02 − 3218× − 0

Mediasport na startu domácí soutěžácké sezony

Pomineme-li lednový úvod roku v rakouském Freistadtu, dá se říci, že letošní domácí rallyová sezona právě začíná.

Pomineme-li lednový úvod roku v rakouském Freistadtu, dá se říci, že letošní domácí rallyová sezona právě začíná. Počínaje nadcházející Valašskou rally totiž startuje jeden ze dvou českých šampionátů a je to ten rallysprintový.

Timeseal MČR ve sprintrally má i letos osm jednodenních soutěží a zkušenosti z předchozích let naznačují, že nás čeká opět zajímavá podívaná.

Zhruba za měsíc pak bude druhým podnikem pokračovat také velký český mistrák. Druhé místo v kalendáři Mediasport MMČR má nezvykle jihočeská Rallye Český Krumlov a až po ní vyrazí domácí špička na Šumavu.

Promotérem obou domácích mistrovství je i nadále společnost Mediasport, jejíž tým ve spolupráci s Českou televizí, konkrétně s programem ČT Sport, opět připraví z každé odjeté soutěže speciální pořad a reportáže z těchto závodů znovu nebudou chybět ani v tradičním pořadu Svět motorů a všechna videa budou samozřejmě po odvysílání v televizi k dispozici na webu mediasport.cz. Obrazový materiál pak Mediasport poskytne i letos televizi Sport 5.

Čeká nás bezpochyby další nabitá sezona, na kterou se všichni těšíme a zároveň pevně věříme, že vše proběhne především v bezpečném duchu. Stále platí, že rally je nebezpečným sportem, tak to i Vy fanoušci mějte prosím stále na paměti.

Rallysport, to je často opravdový „nářez“ a stejné je to i s videoklipem „Rock and Rally”, ve kterém ty nejlepší soutěžáky současnosti „hudebně doprovodil“ jeden z nejlepších světových bubeníků Miloš Meier.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!