1. kolo JNK čtenářské fotosoutěže 2014

Otevřeno první kolo fotosoutěže – Valašská rally

Se zahájením rallysprintové sezóny byl otevřen také nový, devátý ročník divácké fotosoutěže. Sponzorem opět bude JNK studio.

Je nám jasné, že zachytit akční fotografie je při současných bezpečnostních opatřeních obtížné, rozhodli jsme se proto pro jednu malou, kosmetickou změnu. Na každé kolo bude vyhlášeno téma, které by měly soutěžní fotografie splňovat. A bude to jedno z hledisek, podle kterých budou soutěžní fotografie posuzovány. Témata budou zveřejňována a posuzována od druhého kola.


1. místo Valašské rally 2012 – Ondřej Tichý, originál zde

Ostatní pravidla zůstávají stejná jako loni. Každý soutěžící zasílá v každém kole jen jednu fotografii. U té je vyžadován vyžadován rozměr 1200x800 pixelů. Panoramatické fotografie (užší) doplňte nahoře a dole rámečkem tak, aby výsledná velikost byla 1200x800 pixelů. Stejně tak u fotografií na výšku. Maximální velikost souboru je 400 kB. Všechny zaslané fotografie projdou schválením a poté budou zobrazeny v soutěžní fotogalerii.

Stejný zůstává i způsob hlasování. Nejlepší fotografii, respektive nejlepší tři fotografie bude vybírat odborná porota. Budou ji tvořit dva zástupci naší redakce eWRC.cz a autoři nejlepších fotografií z minulého kola. Dohromady tedy 5 lidí. Členy poroty prvního kola tak budou autoři nejlepších fotografií z loňské Rally Vsetín.

Detailní pravidlech fotosoutěže naleznete zde.

Své fotografie z Valašské rally můžete zaslat zde: www.ewrc.cz/ewrc/fotosoutez.php

Uzávěrka prvního kola je 13.4.2014 20:00:00.

Upozorňujeme, že fotosoutěž má samostatnou registraci. Pokud již registrovaní jste a nevíte heslo, nevytvářejte si prosím nový účet, ale napište na email pavel.pravda@ewrc.cz

Někomu možná pomůže naše malá fotoporadna:

Fotoporadna 1 – Výběr místa a co do batohu
Fotoporadna 2 – Základní ovládání a nastavení fotoaparátu
Fotoporadna 3 – Vše o expozici a ostření
Fotoporadna 4 – Kompozice
Fotoporadna 5 – Post processing

Dobré světlo!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!