10. 4. 2014 21:10 − 1569× − 0

Cartie Racing se představuje + soutěž

Na českou rally scénu v letošním roce vstoupí úplně nový Cartie Racing Team.

Na českou rally scénu v letošním roce vstoupí úplně nový Cartie Racing Team. Jedná se o úplně nový team, jenž bude závodit s Hondami Civic VTi ze Sparrow Racing Teamu. První posádku bude tvořit dvojice Petr Motz a Tomáš Blažek. Druhou posádku tvoří David Štefan a Ivan Řihánek. Obě posádky netřeba dlouze představovat, jelikož jsou všem fanouškům dobře známé. Cartie Racing má v plánu především většinu podniků Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally.

Pomalu se nám blíží rovněž start druhé soutěže MMČR, kterým je Rallye Český Krumlov. A právě na Krumlov si Cartie racing připravil soutěž pro všechny fanoušky. Cartie Racing podporuje myšlenku českých firem a kvalitu drobných a regionálních prodejců a ve spolupráci s http://www.singulis.cz/ vymyslela soutěž pro fanoušky o svezení na shakedownu .

Projekt SINGULIS vznikl spojením několika obchodníků, kteří naslouchali svým zákazníkům a rozhodli se pro ně vytvořit exkluzivní nabídku bezkonkurenčních výhod, které nabízí více než chytré nakupování. Každý den musíte utrácet Vaše peníze za potraviny, pohonné hmoty, léky, oděvy, obuv a další a další výdaje, které Vaši peněženku vysávají. Se SINGULIS to změníte.

Výhody programu SINGULIS
• Žádné poplatky.
• Obrovská úspora z Vašich každodenně utracených peněz.
• Platíme Vám za Vaši spokojenost v naší síti obchodních partnerů.
• Doporučte nás a my Vám za to zaplatíme.
ostatně přesvědčte se každý sám ….

Podmínky soutěže : Dát like na facebookové stránce cartie racing , zaregistrovat se na Singulis posláním emailu na petr.motz@cartieracing.cz s žádosti na registraci a se soutěžní odpovědí na otázku : Co znamená slovo SINGULIS v češtině ?

Výherce určíme losováním a 4 šťastlivce svezeme na Shakedownu na Rally Český Krumlov.

Celý tým se již nyní těší na Rallye Český Krumlov a zároveň zve všechny fanoušky nejen do servisu, ale také k tratím.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!