15. 4. 2014 06:16 − 1818× − 0

Amaterrallye Sosnová – 20. 4. 2014

Chcete si splnit svůj rallyový sen? Pokut ano, tak neváhejte!! V neděli 20. dubna, na trati v autodromu Sosnová…

Chcete si splnit svůj rallyový sen? Pokut ano, tak neváhejte!! V neděli 20. dubna, na trati v autodromu Sosnová, kde jezdí nejen profesionálové, ale i díky skvělému týmu amaterrallye pod vedením Milana Blahouta i fanoušci a nadšenci rallye.

Co je jiné? Takovou trať nejezdí ani sami mistři, jezdí se v opačném směru včetně mostu než při Rallye Bohemia a celková délka závodu má 36 km, v 6 RZ. Na závodech je přítomný záchranný vůz a profesionální záchranáři.

Nedělní program: od 8:00 administrativní a technické přejímky, od 9:00 tréninkové jízdy a v 10:00 start závodu. Pro diváky je po celý den vstup zdarma na tribuny i do depa, kde pro nejmenší diváky bude připravená velikonoční nadílka.

Kdo se může tohoto závodu zúčastnit? Jak držitel licence v roli předjezdce v rámci testování, tak i jezdec s řidičským průkazem. Mladí nadšenci a ženy si v soutěži přijdou na své, ve vlastní juniorské a ženské třídě.

Co auto? V závodu si zajezdíte jak se sériovým, ale i upraveným autem. Stačí, když projde technickou přejímkou.

Co proto musíte udělat? Vyplnit přihlášku, přečíst si zvláštní ustanovení na stránkách www.amaterrallye.cz a mít chuť a náladu si zajezdit. Uzávěrka přihlášek končí 17. Dubna ve 23:00. Po uzávěrce se lze po dohodě přihlásit na telefonu 602233320, ale nejdéle do 19. Dubna do 15:00. Držitelé licencí se přihlašují na stejném telefonním čísle.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!