Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
19. 4. 2014 15:22 − 4134× − 2

Craig Breen: Odstoupení v Irsku je záhada

Na dobrý výkon z Rally Acropolis navázal při Circuit of Ireland Craig Breen a po první etapě byl druhý s malou ztrátou na čelo.

Po první etapě Circuit of Ireland se Irský pilot Craig Breen držel na druhé příčce v bojové vzdálenosti od vedoucího Esapekky Lappiho. Ale hned dnešní první rychlostní test vzal domácímu jezdci všechny naděje na boj o vítězství, protože jej ze hry vyřadila technická závada a nový Peugeot 208 T16 si irský podnik za rámeček nedá, protože technika vyřadila i druhého továrního jezdce Kevina Abbringa. Vůz ujel pouhé tři kilometry druhé etapy, než jej musel Breen odstavit a doposud vedoucí jezdec ME po dnešku nejspíše svou pozici přepustí Lappimu, který jede v Irsku na čele.


Breen na cestě za vítězstvím v Acropolis rally

"Pořádně nevíme, co se stalo. Prostě se něco v autě porouchalo a zastavili jsme. Nejsme si úplně jistí, o co se jedná. Jednoduše jsme přišli o veškerý výkon, snažili jsme se auto restartovat, ale ono s tím nesouhlasilo," popisuje svůj konec v soutěži Craig Breen.

"Opravdu nevíme, jestli je to problém s elektrikou, ale nemá to nic společného s chladičem, který měl ve stejnou dobu také slabší chvilku," dementuje Breen některé informace o chlazení jako důvodu konce v soutěži, které se vyrojily po jeho odstoupení a dodává, "je to velké zklamání, ale jak se zdá c’est la vie. Je to jeden z nejhorších momentů v mém životě, protože vyhrát Circuit of Ireland jsem chtěl celý život."

Komentářů celkem: 2
20. 4. 2014 01:17
0 0
Francouzský auto.
20. 4. 2014 10:54
0 0
Loeb udělal 9x titul taky ve francouzskym autě.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!