Karel Trojan opět na scéně

Již tento víkend 2.-3.května ožije okolí Českého Krumlova tradičním svátkem soutěžáků, kde letos nebude chybět ani Karel Trojan.

Již tento víkend 2.-3.května ožije okolí Českého Krumlova tradičním svátkem soutěžáků, kde letos nebude chybět ani Karel Trojan.

Vzhledem k tomu, že srdce Karla Trojana neustále bije v závodním rytmu, využije každou příležitost k svezení se na rallyové trati. Letos k tomu dozrál čas právě na Rallye Český Krumlov. Fanoušci Karla Trojana nebo české scény obecně si jistě vzpomenou na Karlovy světlé chvilky na těchto tratích, ale i na zajímavé karamboly. Jeden čas byl Krumlov pro Karla zakletý…Vzpomeňme na rozbité Celicy,Corolu WRC,Octavii WRC atd. Doufejme,že tyto časy jsou už pryč.

Asi nikdo nečeká, že by se Karel chtěl měřit s absolutní špičkou, přesto si ale jistě můžeme počkat na pěkné průjezdy s jeho charakteristickým dravým stylem a kdo ví, třeba se opět rozjede a předvede i slušné časy. Pauza v ostrém tempu je samozřejmě znát a napjatý rozpočet vás také moc nezrychlí.

Karel Trojan k tomu uvádí: "Prohlížel jsem startovku a bude tady opravdu neskutečně silná konkurence. Budeme muset také nakoupit nový typ pneumatik a vzhledem k tomu,že žádné nemáme,nebude to právě levné. Ještě jsme na nich nikdy nejeli. Peníze jsou pro nás stále alfou a omegou, snažíme se pracovat i na dalším startu, konkrétně na Šumavě. Malinko jsme pozměnili naše barvy na autě a už teď jsme opravdu natěšení na soutěž samotnou. Doufám,že se nám podaří dokázat,že do starého železa ještě nepatříme."

Sedadlo spolujezdce obsadí zkušený navigátor Petr Chlup a obvyklým nářadím z dílen Korno Motorsport bude Mitsubishi Lancer EVO IX ve skupině N. Hlavními partnery jsou IBG a Urban pneu, kterým patří dík celého týmu.

Letošní Rallye Český Krumlov bude okořeněna účastí továrního týmu Škoda a tak bude zajímavé sledovat souboje s naší špičkou, do které Karel Trojan vždy patřil a určitě bude chtít přesvědčit, že ještě stále minimálně do té širší špičky patří.

Přijďte nás na bezpečná místa podél tratí podpořit i Vy! První RZ soutěže odstartuje v 16.00 superspeciálkou v Českých Budějovicích.

Komentářů celkem: 1
30. 4. 2014 13:17
0 0
Karliku fandime jak za starych casu!!!!! Go KAREL Go!!!!!!!! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!