14. 5. 2014 19:40 − 4751× − 2

Limitovaná edice polepů vyvažovaček Racing Legends

Přední výrobce autoservisní techniky Golemtech připravil pro vyvažovačky limitovanou sérii polepů.

Přední výrobce autoservisní techniky Golemtech připravil pro vyvažovačky limitovanou sérii polepů inspirovaných legendárními závodními vozy historie, jako jsou Lancia, Subaru a další.

„Nápad se zrodil na závodech MMČR v rally v Příbrami, když jsme s Emilem Trinerem v depu obdivovali nový polep vedle stojícího Lanceru a pak smutně koukali na technicky jednoduše provedenou grafiku naší vyvažovačky stojící v depu,“ říká ke zrodu nápadu jednatel firmy Golemtech Vladislav Švojgr. Nápad přežil i počáteční nadšení a začaly několika měsíční peripetie se sháněním souhlasu jednotlivých firem s použitím jejich grafiky. „Například firma Subaru byla z nápadu vysloveně nadšená, i když nám zakázali původní návrh s vyobrazením Imprezy 555 z mistrovské sezony 1995 Colina McRae, jelikož tento sponzor je z řad tabákových značek a tuto reprodukci již současná legislativa nedovoluje (včetně značek alkoholických nápojů), což je například vidět i na dalších polepech. Grafika nakonec odpovídá mistrovským sezonám 2001 a 2003 Richarda Burnse resp. Pettera Solberga. A například povolení pro Lancii máme až z centrály FIATu pro Střední Evropu v Budapešti. Na druhou stranu například polep pro vůz Škoda Felicia KitCar 1996 na počest „přeletu“ cílové rampy na Novém Zélandu nám Škoda nepovolila, i přes propojenou historií s Emilem Trinerem, což je určitě škoda, ale schvalování koncernu v Německu asi není jen tak,“ dodává pan Švojgr.

Provedení jednotlivých polepů

U jednotlivých polepů inspirovaných úspěšným závodním vozem je na každé bočnici umístěn i seznam jmen a příslušných let, kdy tento vůz získal největší úspěchy. Po prvotních náčrtech malovaných voskovkami na papír se výsledné realizace zhostil mezinárodně uznávaný automobilový designér Ing. Petr Kubík a podle prvních ohlasů se výsledek povedl a lidem se velmi líbí. Pro velký úspěch této edice již společnost připravuje pokračování na další sezonu, kam by ráda zařadila například i jednu značku z řad výrobců nákladních vozů, která má ve své nedávné historii velké úspěchy na dálkových pouštních rally…

Samotné polepy jsou na nekomerční bázi a společnost je k objednávkám automatických vyvažovaček (TW-02 a TW-03) nabízí zdarma. Polepy jsou stejně jako stroje skladem a ihned k odběru a vyladí vaši dílnu opět o kousek k lepšímu.

Golemtech je přední český výrobce techniky vybavení autoservisů a pneuservisů a také partnerem největších prodejců autodílů na našem trhu. Zakládá si na vysoké kvalitě a spolehlivosti, skladové dostupnosti všech výrobků včetně veškerých náhradních dílů ve výrobních prostorách společnosti, záruční a pozáruční servis, návrhy „na klíč“, financování a mnoho dalších činnostech. Mezi hlavní výrobky patří sloupové a nůžkové zvedáky, vyvažovačky a zouvačky pro osobní a nákladní vozy, plničky klimatizací, geometrie kol, pístové kompresory či navijáky pro odtahové vozy a off-road.

www.golemtech.cz
www.facebook.com/golemtech

Komentářů celkem: 2
15. 5. 2014 08:44
0 0
... jedním slovem: GENIÁLNÍ... (a to skoro nikdy nepíšu s "capskockem")
15. 5. 2014 08:45
0 0
... teď se tady směju tomu "CAPSKOCK"-u... opravdu s ním nepíšu, je to vidět...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!