Rally České středohoří před startem

Předpověď počasí sice slibuje deštivý víkend, přesto se určitě najdou důvody, proč si najít v sobotu cestu do okolí Litoměřic.

Předpověď počasí sice slibuje deštivý víkend, přesto se určitě najdou důvody, proč si najít v sobotu cestu do okolí Litoměřic a Terezína. Ať jsou to atraktivní tratě nebo nabitý seznam přihlášených.

Na pátý ročník Rally České středohoří se přihlásilo na devadesát posádek, mezi kterými chybí pouze jediná dvojice z těch, které na úvodním podniku v Hořovicích bodovaly v absolutním pořadí. Najdou se ale také překvapení a navrátilci, například Michal Trojan s jeho krásnou Felicií Kit Car, Polák Miziak s Mercedesem 190 E nebo Němec Muhm, který na Středohoří stejně jako v minulém roce přiveze atraktivní Ford Escort v podobě WRC.

Kompletní seznam přihlášených, časový harmonogram i mapy rychlostních zkoušek mohou diváci a fanoušci najít na webu http://litomerice.vtr.cz. Doba není pro automobilové soutěže zrovna příznivá a tak se i Litoměřičtí pořadatelé na poslední chvíli potýkají s komplikacemi, které vedly k menším úpravám rychlostních zkoušek, přesto však zítřejšímu slavnostnímu startu v Litoměřicích nic nebrání.

Ředitel soutěže Vlastimil Tlašek pak dodává pouze krátký vzkaz pro diváky: „Prosíme, poslouchejte pokyny pořadatelů, nikdo z nás doufám nestojí o další komplikace pro náš krásný sport.“

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!