Hyundai pojede paralelně slavný Goodwood i Rally Polsko

Vůz Hyundai i20 bude na slavném Festivalu rychlosti v Goodwoodu řídit zkušený Dani Sordo.

Vůz Hyundai i20 bude na slavném Festivalu rychlosti v Goodwoodu řídit zkušený Dani Sordo. Ve stejné době se jede Rally Polsko a tým Hyundai zde odstartuje i přes absenci Sorda se třemi vozy.

Hyundai Motorsport se zúčastní letošního Festivalu rychlosti v Goodwoodu ve Velké Británii, kde bude vůz i20 řídit zkušený španělský jezdec Dani Sordo. Ten pojede tuto legendární trať o délce 1,86 km v termínu od 27. do 29. června, tedy ve stejné době, kdy bude probíhat Rally Polsko.

V Polsku usedne vedoucí posádka ve složení Thierry Neuville a Nicolas Gilsoul opět do vozu číslo 7, zatímco finské duo Juho Hänninen a Tomi Tuominen pojede v autě s číslem 8. Finští závodníci znají velmi dobře štěrkový povrch, tedy terén, který je pro Rally Polsko typický.

Třetí posádka, Hayden Paddon a John Kennard, pojede ve voze č. 20 a budou zastupovat tým Hyundai Motorsport N.

Podívejte se na YouTube, jak se jezdí v Hyundai i20 WRC

Jízdu v závodním Hyundai i20 WRC přiblíží fanouškům velmi autenticky video, které pořídila reportérka Rosanna Tennant během jízdy s Thierrym Neuvillem v Portugalsku. Klip, který již zhlédlo přes 25 000 diváků, se objevil na webu Pole Position a je k dispozici také na YouTube.com.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!