12. 6. 2014 18:49 − 2245× − 0

Rossetti se ukáže ve dvou až třech podnicích ME

Program italské posádky Luca Rossetti – Matteo Chiarcossi začíná již příští víkend na belgické Geko Ypres Rally.

Program italské posádky Luca RossettiMatteo Chiarcossi začíná již příští víkend na belgické Geko Ypres Rally. Organizátoři tento rok slaví jubileum 50. ročníku této tradiční belgické soutěže, proto jsou rádi, že se právě u nich vrací do evropského šampionátu jeho mistr z let 2008, 2010 a 2011. Osmatřicetiletý jezdec do Ypres Rally odstartuje se Škodou Fabií S2000 italského týmu DP Autosport.

"Pojedeme v letošním roce dva nebo tři podniky ERC," prozradil spolujezdec Matteo Chiarcossi a dodal: "DP naplnil rozpočet. Já jsem z toho velmi nadšený, protože bych byl velmi otrávený, kdybych zůstal doma."

Na otázku, zda-li má posádka v plánu zaútočit na svůj čtvrtý titul v ME, odpověděl zkušený navigátor: "Je těžké závodit s vlastním rozpočtem, takže nevím, co bude v roce 2015. Moc se mi tento šampionátu líbí, mnoho mladých jezdců je velmi rychlých a mají hodně potencionálu." Luca Rossetti dominoval Ypres Rally v roce 2007, o rok později dokončil belgický podnik jako třetí. Jeho poslední start před třemi lety skončil osmou pozicí.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!