16. 6. 2014 20:31 − 3270× − 0

Nabitý program Pecha s Uhlem

Uplynulou sobotu a neděli se EuroOil–invelt team zúčastnil slavnosti, která proběhla v areálu pražské Bohnické léčebny.

Uplynulou sobotu a neděli se EuroOil – invelt team zúčastnil snad největší motoristické slavnosti, která proběhla v obrovském areálu pražské Bohnické léčebny. Tuto zábavu v příjemném prostředí parku, kde se prezentovala většina motoristických a automobilových disciplín, navštívilo tisíce fanoušků a celých rodin. Úřadující mistři republiky v rallye Pech s Uhlem zde podepsali a rozdali stovky svých plakátů a podpisových karet. Pech ve svém závodním Mini John Cooper S 2000 svezl několik výherců z vypsané soutěže prodejcem vozů Mini.

,,Vůbec jsem netušil, jak obrovský zájem a veliká účast se zde sejde. Představily se zde legendární závodní vozy všech možných značek, historické, ale i super moderní automobily a motocykly současnosti. Nechyběly však ani velké osobnosti motorsportu v čele s Mistrem světa v rallye z roku 1984 Stigem Blomqvistem. Děti ocenily řadu doprovodných programů. Každý z návštěvníků si musel přijít na své,“ říká Václav Pech jun. a pokračuje již o přípravách na nadcházející závod: ,,Dnes, v pondělí, nás čeká definitivní nastavení a seřízení Miníka za přítomnosti anglického technika z Prodrive před nadcházející Rallye Hustopeče, která startuje již v pátek. Tento závod je totiž jediný v celém šampionátu, kde se střídá na rychlostních zkouškách asfalt s nezpevněným povrchem a vůz musí zvládat obojí.“

Loňští absolutní mistři ČR a zároveň vedoucí posádka letošního mistrovství Pech s Uhlem zvou srdečně všechny fanoušky a příznivce do Hustopečí, které startují v pátek, 20.6. v 19.30 z náměstí a zpět se první posádka vrátí v sobotu v 16.00 hodin.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!