27. 6. 2014 08:44 − 1811× − 0

Trať Rally Krkonoše schválena

28. května 2014 se zástupci pořadatele Rally Krkonoše sešli se zástupcem Asociace Jezdců Rally Pavlem Kohoutem.

28. května 2014 se zástupci pořadatele Rally Krkonoše Blanka Hlavatá, Vladimír Hlavatý a Josef Honců sešli se zástupcem Asociace Jezdců Rally Pavlem Kohoutem, aby prodiskutovali navrženou trať červencové soutěže. 23. června pak tratě RZ navštívil také bezpečnostní delegát Martin Konečný. Vše se odehrávalo v okolí Nové Paky, kam se tratě musely přesunout z Vrchlabska.

„Po návratu do sprintového mistrovství jsme museli najít čtyři nové (delší) rychlostní zkoušky tak, abychom splnili předpisy Národních sportovních řádů. Nebyl zde již prostor pro získávání povolení ze dvou různých krajů. Nová Paka a její okolí nabízí také zajímavé tratě a od Vrchlabí, kde bude centrum soutěže, není tak daleko,“ komentuje celou situaci ředitelka rally Blanka Hlavatá.

Z návrhu časového harmonogramu umístěného v právě vydaných zvláštních ustanoveních je možné usuzovat, kde se rychlostní zkoušky pojedou. Jejich konečnou podobu, přesná místa startů a cílů a umístění retardérů a diváckých míst si však pořadatelé zatím nechávají pro sebe. Brzy by nám však mohli alespoň prozradit, jaké doprovodné akce se při Rally Krkonoše pro fanoušky chystají.

Podrobné mapy budou zveřejněny týden před soutěží jako obvykle. Počkejte si na to s námi a přijeďte se ve dnech 25. – 26. července podívat do centra soutěže ve Vrchlabí a na tratě rychlostních zkoušek do okolí Nové Paky.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!