3. 7. 2014 15:08 − 2773× − 13

Program v Auto 7 po celé ČR jen do 4.7.

Oficiální program Rally Bohemia přílohou časopisu Auto 7 je po celé ČR k dostání pouze do pátku 4. 7. 2014.

Rally Bohemia, která odstartuje 11. července v Mladé Boleslavi, vyšla v tomto roce vstříc svým fanouškům a ve spolupráci s motoristickým časopisem AUTO 7 vydala oficiální program Rally Bohemia 2014 včetně map a diváckého průvodce jako přílohu tištěného magazínu. Časopis AUTO 7 s programem Rally Bohemia je k zakoupení po celé České republice u prodejců tisku, ale pouze do pátku 4. července. Následně budou zbylé výtisky z prodeje staženy a budou nadále k zakoupení již jen v Mladé Boleslavi v prostoru slavnostního startu na Staroměstském náměstí, v ředitelství Rally Bohemia ve ŠKODA Muzeu na Třídě Václava Klementa a v nedaleké servisní zóně v Mladé Boleslavi na parkovišti u 11. brány ŠKODA AUTO. Neotálejte tedy s nákupem výtisku č. 13/2014, pokud jej chcete mít v předstihu ještě před samotnou Rally Bohemia.

Rally Bohemia se uskuteční ve dnech 11. a 12. července 2014 v Mladé Boleslavi. Jejím tradičním generálním partnerem je automobilka ŠKODA AUTO, která vedle poskytnutí reprezentativního zázemí umožní start svým továrním posádkám s vozy ŠKODA Fabia Super 2000. Více se o Rally Bohemia dozvíte na stránkách www.rallybohemia.cz a na Facebooku www.facebook.com/rallybohemia.

Komentářů celkem: 13
3. 7. 2014 16:021
0 0
Když jsem se ptal v okolí,tak všude mají jen starší číslo,nové s programem vůbec nedostali. smajlík
3. 7. 2014 20:112
0 0
já ho mám od pondělí smajlík v Brně se dá sehnat normálně ale v okolí MB to bude asi problém. Jinak dobrej nápad ,lepší jak ho shánět na benzinkách v době konání rally.
3. 7. 2014 21:093
0 0
Já sem to sháněl včera v Turnově a dneska v Liberci a nemají to.
3. 7. 2014 21:454
0 0
Podobná zkušenost, tohle je nějak nezvládnutý, neměli to ani v Semilech.
3. 7. 2014 22:285
0 0
je to problém pořadatele?
4. 7. 2014 00:116 Upraveno 00:14
0 0
Myslím, že program patří na místa rally, kde si ho budou moct koupit fandové, kteří na rally budou. Takhle to bude mít kdekdo aniž by na rally jel a ti co na rally pojedou budou mít zas vytištěný startovky a mapy z netu, protože program neseženou. Nevím, čí to je problém, ale já na rally jdu a program jsem taky nesehnal a na RZ možnost ho koupit nebude (tam by se podle mě měl prodávat). Ale on asi celkově není zájem. Kdysi se házeli i výsledky po předchozí RZ a to bylo v době, kdy PC bylo v plenkách. Dnes se pro diváka na RZ nedělá nic, krom vyhazování z trati 2 hodiny před startem prvního vozu.
4. 7. 2014 10:057
0 0
Přijde mi, že několika lidem zde dělá problém porozumět psanému textu. Věta "Následně budou zbylé výtisky z prodeje staženy a budou nadále k zakoupení již jen v Mladé Boleslavi v prostoru slavnostního startu na Staroměstském náměstí, v ředitelství Rally Bohemia ve ŠKODA Muzeu na Třídě Václava Klementa a v nedaleké servisní zóně v Mladé Boleslavi na parkovišti u 11. brány ŠKODA AUTO."...znamená, že program nebude v MB k sehnání?
4. 7. 2014 10:268
0 0
Hmm,takže už ho nesezeneme ani v Boleslavi smajlík
4. 7. 2014 14:329 Upraveno 14:34
0 0
Mravenecz: V Mladé Boleslavi není na RZ. Ale asi je v pořádku, že fandové co pojedou na RZ-ty do Tanvaldu apod pojedou shánět do Boleslavi program. Lidé, co přijdou na rally (ne všichni chodí na ewrc apod, ale jedou nebo jdou se jen podívat) a chtějí informace, nevědí nic. Dřív jsem takhle suploval pořadatele, že jsem si vytiskl vícekrát startovku a mapky a pak to rozdával, když byl někdo poblíž a ptal se na něco (s tričkem s tématem rally má vždy někdo nějakou otázku). Možná to je problém, nevím. Když jdu na nějakou akci, tak jsem rád informován. U rally neví nikdo nic, často ani pořadatelé netušili, kdy a jestli vůbec u nich jedou historici. Vypáskováno, že není nic moc vidět, přestože jsou to i bezpečná místa uvnitř zatáčky do kopce v "pomalém" tempu na vyvýšeném místě. Někde zase stojí lidi hodinu před průjezdem a těsně před výjezdem prvního vozu jim dokážou hodit reklamu do výhledu...specialita na Barumce, chápu, reklama je potřeba, ale může tam být už předtím, než lidi spokojeně čekají na svém fleku. Chcete ukázněné diváky, ale chováte se k nim jako k houbařům, co náhodou vyšli u cesty a tam jsou závody, tak se jen kouká, aby nepřekáželi, když už tam jsou. Vím, že budu zase za rejpala, ale díky takovým věcem už nejezdím na rally a jdu jen, co je poblíž.
4. 7. 2014 16:0610
0 0
Gill: naprostý souhlas, akorát já jsem tak postižen nemocí jménem rally, že tam zatím nedokážu nejít, i když po volnosti v polsku to bude zase o dost těžší pobrat tyhle redukce :-(
4. 7. 2014 17:3311
0 0
Stále nechápu v čem je problém. Buď program chci, tak si ho seženu v trafice někde po ČR do 4.7. nebo si pro něj zajedu potom zajedu do Boleslavi a nebo si ho stáhnu z internetu ze stránek Bohemky, pokud mi jde jen o informace a nepotřebuju to vytištěné na papíře. To se skutečně všude a za všech okolností musí jen remcat?
4. 7. 2014 18:2712 Upraveno 18:28
0 0
já tomu teda moc nerozumím, ale to je fakt takovej problém postavit u každý příjezdovky k erzetě stánek s programem a internetovej kiosek s tiskárnou, aby každej divák mohl dostat vytištěný výsledky po předchozí erzetě?
nbv
4. 7. 2014 20:0713
0 0
Dnes v Jihlavě je program ještě k dostání. Ale zaráží mě jiná věc. Jako fanda, si archivuji každou rally drobnost z každé soutěže kde jsem byl. Čas od času se tím prohrábnu a zavzpomínám co bylo a jak bylo. Program letošní Bohemky je pro mě zklamáním právě proto, že je součástí nějakého časopisu. Když pominu nepraktičnost samotného programu( s největší pravděpodobností ho z časopisu vytrhnu) tak mě vadí že jedna z těch prestižních soutěží v ČR se sníží k nevydání samostatného programu. Pochopil bych to jako doplněk ke klasickému programu.
Nebýt toho, že sleduji ewrc, tak prostě nevím, že není samostatně program. Prostě bych jel 160km a potom v Bolce naháněl program. Tak jak je zvykem u jiných soutěží a je jedno jestli to je sprint, velký mistrák, nebo pohár.
Trochu odbočím. Spousta lidí remcá a kritizuje placení vstupného na RZ-Barumka, ale přece nic není zadarmo. Jako obyčejný dělník si radši trochu odtrhnu od "huby" a zaplatím si vstupné, protože se chci dívat, fandit a prožít si to a bez těch peněz to nejde. Píšu to proto, že mě nevadí, zaplatit si 50,- za program, ale bude to pro mě památka. Nechci mít památku v podobě časopisu za 30,- na tenkém papíru. Tím mě každý rok udivují Hustopeče, kde je program pořád zadarmo.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!