5. 7. 2014 08:30 − 6757× − 0

Rally Bohemia zveřejnila mapy a program na internetu

Na internetových stránkách Rally Bohemia, startující již za týden, najdete kompletní mapy soutěže a také oficiálním programem.

Již jen sedm dnů zbývá do startu Rally Bohemia, soutěže Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů a Rally Bohemia Legend.

Na oficiálních internetových stránkách www.rallybohemia.cz jsou aktuálně k dispozici mapy všech rychlostních zkoušek s vyznačenými diváckými místy. Pořadatelé Rally Bohemia připravili i oblíbenou verzi map pro aplikaci Google Earth, kde lze celou trať rychlostní zkoušky virtuálně proletět nad modelovanou krajinou ve 3D. Uděláte si tak lepší představu o členitosti krajiny, kde se Rally Bohemia odehrává, a lépe si tak vyberete své místo pro sledování soutěže.

Mapy Rally Bohemia

Oficiální Program Rally Bohemia ke stažení

K informacím, které pořadatelé Rally Bohemia pro diváky pravidelně každý rok připravují, patří také oficiální program. I letos tak návštěvníci webových stránek www.rallybohemia.cz mají možnost si stáhnout PDF dokument zdarma. Program v elektronické podobě je samozřejmě možné si uložit do chytrého telefonu či tabletu. Pokud nedáte dopustit na hmatatelný materiál, kromě vlastního výtisku si budete moci v místě soutěže pořídit tištěný program.

Prosíme, seznamte se s diváckými místy Rally Bohemia 2014, jejichž popis najdete v oficiálním programu a současně věnujte pozornost bezpečnostním pokynům, které jsou zde také uvedeny. Dbejte pokynů pořadatele a přispějte sami svojí kázní k hladkému průběhu Rally Bohemia 2014. Soutěž startuje v pátek 11. července v Mladé Boleslavi.

Více se o Rally Bohemia dozvíte na stránkách www.rallybohemia.cz a na Facebooku www.facebook.com/rallybohemia.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!