Hájek Rally team připravený na Bohemii

Dva žluté Kadetty s posádkami Fulín – Singer a Janota – Ernst vysílá Hájek Rally team na Rally Bohemia Legend.

Hájek Rally team z Radotína bere svou účast na Rally Bohemia Legend velmi vážně a vysílá do Mladé Boleslavi hned dva historické Opely Kadett C-GT/E 16V. V předchozích dnech oba jezdci týmu pečlivě testovali, aby mohli divákům u rychlostních zkoušek předvést krásu historických soutěžních automobilů. První posádka, kterou tvoří okruhový mistr Evropy a účastník několika závodů WTCC Petr Fulín s Tomášem Singerem má za úkol předvést divákům soutěžní Opel Kadett C-GT/E 16V v ostrém tempu a hlavně v případě okruhového závodníka Petra Fulína nasát atmosféru automobilových rally. Druhá posádka tvořená mistrem Evropy v rally historických automobilů z roku 2011 Miroslavem Janotou a účastníkem seriálu mistrovství světa ve voze WRC Michalem Ernstem má za úkol bavit sebe a diváky kolem rychlostních zkoušek.


Foto: Petr Frýba

Hájek Rally Team zve všechny fanoušky k návštěvě v servisní zóně v Mladé Boleslavi, kde bude vystaveno několik velmi zajímavých soutěžních automobilů a také okruhový speciál BMW Petra Fulína. Diváky k návštěvě servisního zázemí Hájek Rally Teamu budou lákat hostesky oděné jen v kresbách body paintingu, a také plnohodnotný rally simulátor se třemi obrazovkami a hydraulickým systémem skvěle imitujícím jízdu v soutěžním voze. Vyzkoušení tohoto jedinečného rally simulátoru bude umožněno divákům, kteří do servisní zóny Hájek Rally Teamu přijdou oděni jako pravověrní fanoušci Hájek Rally Teamu a nebo značky Opel, případně vybaveni transparenty k fandění týmu.


Foto: Petr Frýba

Do servisního zázemí jsou samozřejmě zváni i všichni novináři, kteří se budou moci zúčastnit soutěže na rally simulátoru, kdy cenou pro vítěze bude zapůjčení Opelu Astra OPC.


Foto: Petr Frýba

Hájek Rally Team zve všechny k návštěvě Rally Bohemia, která v Mladé Boleslavi startuje již v pátek 11. července.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!