Malcolm Wilson není spokojen s Mikko Hirvonenem

Nespokojenost s výkony Mikko Hirvonena je po Finsku ještě větší.

Nespokojenost s výkony Mikko Hirvonena je po Finsku ještě větší. Sám Malcolm Wilson přiznal, že je jeho výkonem na domácí soutěži opravdu zklamán. Přitom Hirvonen v roce 2009 ve Finsku vyhrál a 4 roky po sobě byl vždy na stupních vítězů.

"Myslím, že tahle soutěž byla ta správná šance pro něj. Už proto, že loni jsme tu byli velmi silní, Neuville i Ostberg v průběhu soutěže byli ve vedení," uvedl po soutěži Wilson. "Samozřejmě, že bojovat s Latvalou a Ogierem, kteří jsou nejlepší na světě, je velká výzva. Ale myslel jsem, že na stupně vítězů by se dostat měl."

Tak kde je tedy chyba? Wilson si myslí, že to ví. "Mám pocit, že si tu jízdu neužívá. Pokud tohle chybí, nemůže to fungovat. Když jste vždy v ohlasech slyšeli Krise Meeka, jak se směje, tak o tom to je. Musí vás to bavit. Je to stejné, jako když jdete do práce a nebaví vás to, pak neděláte dobrou práci."

To, že Hirvonen není v pohodě, přiznává i on sám. "V pátek jsem byl s výkonem spokojen a z auta jsem dostal vše, co šlo. Ale pak jsem začal přemýšlet o malikostech – že to někde víc klouže, že bych měl změkčit auto… A výsledkem je, že ztrácíte koncentraci a nevěříte si. Samozřejmě by bylo skvělé být na stupních vítězů, ale taky to není konec světa…"

Komentářů celkem: 28
7. 8. 2014 17:03
0 0
Trochu mi to připomína Raikkonena v letošní sezoně F1 smajlík
7. 8. 2014 17:38
0 0
Bohuzel Mikko podle mne vycichl po rane pred par lety - prave ve Finsku a na Fordu, kteryho totalne odstrojili, mluvilo se o praskly spojovacce... smajlík Od ty doby uz to podle mne neni on a je uplne jedno, v jakym aute sedi... smajlík
7. 8. 2014 20:05
0 0
Meeka vyrazí z Citroenu a půjde k M-Sportu
7. 8. 2014 20:40
0 0
honza:je pravda že Fiesta by divočákovi Krisovi slušela mnohem více smajlík
7. 8. 2014 21:31
0 0
Talentů a adeptů na sedačku ve WRC je dost, já pořád tajně doufám ve vzkříšení Otta Tanaka nebo pevnější angažmá pro Pontuse Tidemanda. Ale asi nejsou penízky, ale Tanak mi přijde ve formě. Další talenty podle mě teď taky brázdí nižší třídy nebo evropu - Chardonnet, Gryazin, Abbring, Koči, Lefevbre, Gilbert, myslím, že je jich dost, kteří mají budoucnost v těch nejvyšších kruzích (ale chce to ještě čas)
7. 8. 2014 21:40
0 0
Novej:

No, zas bychom z toho neměli dělat Mikkovi velký alibi. Ono ty jeho výkony zdaleka nejsou na limitu jeho ani auta. Mě osobně taky přijde, že Mikko už trochu vyčpěl a ztratil dravost a motivaci. Přeci jen Tiery i Mads to auto na bednu loni dostat dokázali za poměrně srovnatelných podmínek a s mnohem menšími zkušenostmi.
8. 8. 2014 15:13
0 0
Původně napsal Zajda
Koči?

Myslel jsem Prokopa,ale jen tak ze srandy.Ale bylo by to fajn...smajlík
9. 8. 2014 17:12
0 0
Tak Prokop v továrně by byl fajn, o tom nic, ale možná tam radši uvidim někoho, kdo dovede tu špičku fakt potrápit.
Je fakt, že ten rok kdy jel Roman v továrně Fordu byl pro mě můj nejlepší rally rok všech dob a z atmosféry v německu mam husí kůži ještě teď, takže ta představa špatná neni. Jenže u Romana se tak nějak čekalo na nějakej zázrak, u Martina ve vší úctě už asi nějakej super výsledek nepřijde(kéž bych se pletl).
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!