24. 1. 2006 00:00 − 3111× − 28

eWRC video Tour de Corse 2005

Do třetice vám přinášíme sestřih toho nejlepšího ze soutěží MS, tentokrát z loňské Korsiky.

Do třetice, doufám že i všeho dobrého, vám přinášíme sestřih toho nejlepšího ze soutěží MS. I tentokrát jsem postupoval proti proudu času, a tak přišla na řadu loňská Tour de Corse, neboli Korsická rally.

Pro hudební doprovod jsem vybral skupiny Manowar, která se vám, jak doufám, bude také líbit. Na vaše četné žádosti jsem trochu ztlumil hudbu, aby více vynikly původní zvuky. Jsem zvědav, jak takovou změnu přijmete. Video je dlouhé 5:12, je v rozlišení 512x384, komprimované v kodeku Xvid, velikost je 64 MB. Najdete ho opět na stránkách http://rally.stanis.info/. Přímý link na stahování je

eWRC video The best of Tour de Corse 2005

nebo klikněte na obrázek

Jinak bych měl na vás jednu prosbu. Chystám se střihat další videa, a tak bych uvítal vaše tipy na hudební pozadí. V zásadě by mělo jít o hudbu, na kterou se dá stříhat – rychlá, rytmická, s výraznými přechody. Takže uvítám jakékoliv vaše náměty.

Pár lidem nešlo poslední video spustit. Upozorňuji proto, že videa jsou již dělaná v nové verzi kodeku Xvid 1.1.0, kterou si můžete stáhnout přímo od autora www.koepi.org nebo v rámci všelijaých balíčků s kodeky.

Pro jistotu zde ještě přetiskuji informaci o problémech se stahováním.

Aktualizace:
Hodně z vás si stěžuje, že jim video nejde stáhnout. Pokusím se tedy vysvětlit proč a jak to případně obejít.
Na serveru rally.stanis.info je nainstalován jakýsi modul, který si kontroluje, jak moc stahujete. Nenadávejte za to mně nebo Stanisovi, my za to nemůžeme. Dal to tam správce serveru, kterému se nelíbil obrovský přenos dat (cca 3 TB měsíčně!!!).
Problém je v tom, že není poznat, kdo konkrétně to video tahá. Omezení je proto vztaženo k vaší IP adrese, respektive k adrese proxy serveru. Pokud tedy sdílíte stejnou proxy adresu s dalšími uživateli a někdo z nich už něco v době nedávné tahal, máte smůlu a musíte čekat určitou dobu závislou na velikosti naposled staženého souboru. Celé se to dá ale celkem jednoduše obejít. Princip je v tom, že si zvolíte jinou adresu proxy serveru. Seznam volně dostupných veřejných proxy serverů je třeba na adrese www.publicproxyservers.com. Zkuste si proto nastavit dočasně jeden z vypsaných proxy serverů, video stáhnout a pak si nastavit své původní nastavení. Změna proxy serveru se v IE dělá v Nástroje/Možnosti internetu/Připojení. Dole zatrhněte použít proxy server a vypište vybrané ip a port. Uživatelé Firefoxu a Opery jistě ví, kde se to nastavuje;)
Doufám, že teď už se každému z vás podaří stáhnout požadované soubory. Pokud je stále něco nejasné, pište dotazy, pokusím se to vysvětlit.

Na závěr bych chtěl opět speciálně poděkovat Jirkovi Kulíškovi.

Komentářů celkem: 28
24. 1. 2006 22:50
0 0
Nejde mi to v práci přehrát a doma bych to tahal... ...dlouho... :o) Neber si to jako problem u Tebe, věřím, že ty videa jsou pěkný, ale chtěl bych to ocenit i já sám... :o)
25. 1. 2006 12:29
0 0
2 Shacki: Nic si z toho nedělej, zavděčit se každému nejde. Mě to taky připadá dost tichý, ale i tak je to móóóóóc hezký. Jo a k těm tipům na hudbu pro sestřihy: co takhle Evanescence nebo Within Temptation (obzvláště W.T. mají v výrazné přechody i potřebnou ,,ostrost".
25. 1. 2006 14:18
0 0
Já to hledal i zrovna v IE,ale připojení tam prostě nemám.Nenmůže to třeba být tím,že nemám práva administrátora?
25. 1. 2006 17:55
0 0
Chlapi, já mám s tím videem trochu problémy. Když si otevřu tu složku, kam jsem si to uložil, tak mi to napíše, že "v zájmu ochrany počítače byl přístup odepřen" a pak "v programu explorer.exe došlo ke komplikacím". Když to všechno odkliknu, tak mi to spadne na plochu, ale zmizí mi všechny ikony a objeví se až tak po 5 vteřinách.
Anonym IP:194.212.162.214
25. 1. 2006 18:02
0 0
Ta hlasitější hudba je asi malinko lepší,ale to jen tak.Je to nádherné.A ta jiná hudba-hraje mi tu Smiles like to spirit od Nirvany,to bych si tam uměl taky představit.A co Rammstein? Diky i za další videa,je to super.JARA
26. 1. 2006 16:21
0 0
poustim to ve WinMedia palyeru a nejde mi u toho zvuk muzete nekdo poradit jakej prehravac jinak proc ste to nenechali v tom formatu ve kterym to bylo minule???
GG eorge
26. 1. 2006 17:44
0 0
to Bogas: Stahni a naistaluj si kodeky - Codec Pack All in 1 nebo ACE Mega CoDecS Pack ( ttp://http://www.stahuj.cz/multimedia/kodeky/)
GG eorge
26. 1. 2006 17:55
0 0
Shacki díky, videa jsou super! Jen tak dál...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!