12. 8. 2014 14:17 − 1196× − 0

Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 19. a 20. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z devatenáctého a dvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2014 – Rally Finland a Rally Pačejov.

Neste Oil Rally Finland

Dvanáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2014 se zúčastnilo 760 lidí. Nejčastěji jste chtěli vítězství Sebastiena Ogiera (370 tipů), v těsném závěsu (360 tipů) byl ale odhad na Jari-Matti Latvalu. Ten se také stal vítězem Finské Rally. Druhé místo zmiňovaného Ogiera jste tipovali správně ve 261 případech. Jestliže jste ve svém tipu měli Krise Meeka na třetí pozici, brali jste za něj body (16 případů). KO otázka na finskou soutěž zněla: Bude vedoucí jezdec po RZ13 zároveň i konečným vítězem soutěže? Ano nebo Ne? Po 2. etapě byl v čele Latvala s náskokem téměř 20 vteřin a i v cíli si jej udržel, náskok na druhého v pořadí se ale ztenčil na 3,7 sekundy. KO otázka byla tedy napínavá až do konce. Správně má být odpověď ANO. 420 tipujících si polepšilo o 4 body.

Nejúspěšněji ze soutěže MS natipovala čtveřice Gurun, ander2, nicky36 a s 1600, která získala 22 bodů bez žolíka. Může se těšit na speciální dárkový poukaz v hodnotě 400 Kč na značkové oblečení pro volný čas české společnosti UAX. Poukaz sponzoruje Pivovar Zubr. Stačí, když se nám výherci ozvou na náš redakční email.

Rally Agropa Pačejov

Na dvacátou soutěž natipovalo 594 soutěžících. Největším favoritem na prvenství byl podle Vás Jan Sýkora, z prvenství se ale radoval Jaromír Tarabus. To potěšilo 146 tipujících. Druhé místo Matthiase Kahle správně odhadlo 59 z Vás, třetí příčku Romana Odložilíka tiplo 122 lidí. KO otázka zněla: Bude nejrychlejší jezdec tř. 9 v Top35? Ano nebo Ne? S vozem kategorie 9 odstartovala do závodu čtrnáctka soutěžáků. Nejrychlejší z nich byl Jan Pilař s Hondou Civic, ale dokončil "až" na 39. pozici. Příště bude muset více šlápnout do pedálů, aby potěšil příznivce naší tipovačky, kteří na otázku tipli ano… :-) Správná odpověd je tedy NE. Tento fakt dal body 202 tipujících.

Nejúspěšněji natipoval z Pačejova nick s názvem chosee, který získal 22 bodů bez žolíka. Výherce se může těšit na speciální dárkový poukaz v hodnotě 400 Kč na značkové oblečení pro volný čas české společnosti UAX. Poukaz sponzoruje Pivovar Zubr. Stačí, když se nám výherce ozve na náš redakční email.

Aktuálně můžete tipovat na ADAC Rallye Deutschland.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!