14. 8. 2014 08:10 − 2357× − 0

Pneumatiky Dmack vstupují na český trh s novinkami

Pneumatiky Dmack jsou již ve světovém motorsportu dobře zavedenou značkou.

Pneumatiky DMACK jsou již ve světovém motorsportu dobře zavedenou značkou. V mistrovství světa v rally se o její reprezentaci stará dvojice mladých severských pilotů Ott Tänak a Jari Ketomaa, v kategorii vozů s pohonem přední nápravy dokonce DMACK „obouvá“ kompletní peloton značkového poháru Ford Fiesta R2. V České republice se naopak tyto pneumatiky dosud příliš neobjevovaly, což by rád změnil nový dovozce – firma GATRAK CZ a.s.

Ačkoliv je DMACK britskou společností, v českých médiích bývá nezřídka označována za čínskou firmu. Tato nepřesnost se samozřejmě odráží na nepříliš lichotivé image značky, neboť čínské zboží je odjakživa spíše synonymem cenového kompromisu než odrazem kvality. „Know-how této pneumatikářské firmy vzniká v Anglii, do Číny jsou umístěny pouze výrobní linky,“ uvádí informace na pravou míru Petr Gargulák, obchodní zástupce společnosti GATRAK. „DMACK je na světovém trhu jednou z nejrychleji rostoucích značek. Vkládá velké finanční prostředky do vývoje a funkčnost těchto pneumatik šla v poslední době rapidně nahoru. Zmíněný fakt byl pro nás impulsem začít s touto značkou spolupracovat,“ doplňuje Gargulák.

Sortiment DMACK zahrnuje jak závodní pneumatiky, tak nově i „obutí“ pro běžný provoz. Zajímavostí je, že při vývoji osobních pneumatik byly využity technologie vyvinuté pro mistrovství světa v rally, což se příznivě projevuje na jejich výkonu i životnosti. Vlajkovou lodí produkce značky DMACK však nadále zůstávají pneumatiky pro závodní režim. „V nabídce závodního obutí jsou obsaženy především „evropské“ pneumatiky dle aktuálních regulí FIA. Jejich sortiment byl letos obohacen o zcela nové směsi. Velmi zajímavý je i produkt TrackDay, určený pro hobby a sportovní jízdu s dlouhodobou životností, homologovaný taktéž do běžného provozu,“ přidává informace k sortimentu Petr Gargulák. Snaha o rozšíření pneumatik DMACK na český trh by měla vyvrcholit v průběhu letošní zimní sezony, na kterou se v produkci britské značky připravuje zcela nová zimní pneumatika.

Filozofií společnosti GATRAK je nabídnout zákazníkům kvalitní pneumatiky za dostupnou cenu. Firma by ráda vystupovala nejen jako prodejce a distributor pneumatik, ale i jako vstřícný partner motoristů, který je ústy svých pracovníků připraven kdykoliv pomoci svojí odbornou radou. V případě zájmu o bližší informace ze světa pneumatik DMACK, přijměte naše pozvání na oficiální internetové stránky www.dmack.cz, případně na eshop www.dmack-shop.cz, kde jsou k dispozici i cenové podmínky ke koupi jednotlivých produktů.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!