25. 8. 2014 09:42 − 12174× − 0

Vychází kniha Rallye Český Krumlov

Rádi byste zavzpomínali na historii jedné z nejstarších a nejoblíbenějších českých automobilových soutěží?

Rádi byste zavzpomínali na historii jedné z nejstarších a nejoblíbenějších českých automobilových soutěží? Díky nově vycházející publikaci máte jedinečnou možnost.

Píše se rok 2001. Čas v cíli ukazuje Emilu Trinerovi a Tomáši Hrdinkovi na desetinu stejný čas. Stává se tak poprvé v dějinách českého rallyesportu. O vítězi musí rozhodnout až pravidlo o rychlejším času v úvodní rychlostní zkoušce. Víte, že v letech 1982 a 1983 se českokrumlovská rallye vůbec nejela? Kdy se poprvé zařadila do nejvyššího mistrovství?

Tyto otázky a mnoho dalších zajímavých příběhů je popsáno v knize o soutěži, která začala psát svou historii na začátku sedmdesátých let minulého století.

Poprvé bude kniha Rallye Český Krumlov autorů Bořivoje Plška a Petra Šulčíka, kterou vydává ČK motorsport, představena ve čtvrtek 28. srpna 2014 ve Zlíně při příležitosti večerního programu Star Rally Historic, moderovaného Daliborem Gondíkem.

V rámci této akce proběhne křest knihy za účasti několika osobností historie českého rallyesportu. Zájemci si ji budou moci zakoupit na několika místech během Barum Czech Rally Zlín za 390 Kč, nebo ji objednat prostřednictvím e-mailu kniha@rallyekrumlov.cz či telefonicky na čísle 728 547 505.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!