9. 9. 2014 15:57 − 7522× − 9

Poslední den soutěže o vstupenky na Mogul Day!

Máme pro vás skvělou soutěž o 10 vstupenek na Mogul Day, kde si sami zazávodíte na okruhu a svezete se mimo jiné i s R. Krestou.

Dnes, v úterý 9.9.2014 je poslední den, kdy můžete soutežit o účast na MOGUL Day!!!

Díky partnerství eWRC se značkou MOGUL vám můžeme nabídnout skvělou soutěž o deset vstupenek pro dvě osoby na MOGUL Day na autodromu v Sosnové u České Lípy. Co to je MOGUL Day? Je to akce na autodromu, kde si jako účastníci užijte celý den adrenalinové akce, kde budete mimo jiné závodit na motokárách, svezete se jako řidiči v okruhovém Fordu Fiesta na autodromu a na čtyřkolkách a jako spolujezdci si užijete jízdu jako spolujezdci Romana Kresty a Romana Častorala. Celý den pro vás bude připraven bohatý catering a setkáte se s členy redakce eWRC.cz.

  • Kdy? v sobotu 27. září 2014
  • Kde? Na Autodromu v Sosnové u České Lípy
  • Co musíte udělat proto, abyste se soutěže s MOGULem zúčastnili? Odpovězte emailem na níže uvedené otázky a současně zašlete jednu fotografii na téma „ Já a MOGUL“. Jak by taková fotografie měla vypadat? Měla by na ní být jakákoliv scéna, kde budete vy a značka MOGUL v jakékoliv souvislosti. Nechceme vám příliš radit, ale blíží se Barum Rally, kde se můžete vyfotit například s Romanem Krestou nebo jeho vozem…, Ti, co na Barumku nepojedou, mohou zaslat svou fotku s bannerem, billboardem, plechovkou od oleje…Možností je mnoho a těšíme se na vaši fantazii.


    Tvář MOGULu – kdopak to asi je…?

    Soutěžní otázky:

  • 1) Soutěžní fotografie na téma „Já a MOGUL“
  • 2) Který soutěžní jezdec, jenž letos na Barum Rally startuje už po devatenácté, je v posledních letech hlavní tváří značky MOGUL?
  • 3) Jaké výročí od svého založení letos slaví PAardubická RAfinerie Minerálních Olejů – PARAMO, výrobce českých olejů MOGUL?
  • 4) Napište jména alespoň třech soutěžních jezdců rally, kteří v minulých letech na svých vozech výrazným způsobem propagovali značku MOGUL.
  • 5) Jaké ocenění získala letos společnost PARAMO za značku MOGUL?
  • 6) Jaký je název nejvyšší řady špičkových olejů značky MOGUL, která je vhodná i pro sportovní automobily?
  • Nápovědu hledejte na stránkách www.mogul.cz, www.paramo.cz a www.ewrc.cz


    Nejvyšší řada špičkových olejů MOGUL

    Odpovědi na otázky a vaše soutěžní fotografie na téma „Já a MOGUL“ zasílejte na email soutez@ewrc.cz do 10. září 2014. Do emailu vždy uveďte své celé jméno a adresu a do předmětu emailu napište MOGUL Day. Osoby mladší 18 let musí mít pro účast na MOGUL Day písemný souhlas rodičů. Účastí v soutěži dáváte souhlas s uveřejněním vaší soutěžní fotografie a vašeho jména na eWRC.cz.

    Komentářů celkem: 9
    1. 9. 2014 20:49
    0 0
    Být vámi neváhám, možností svézt se s Romanem Krestou už asi moc nebude!
    1. 9. 2014 21:33
    0 0
    Omlouvám se za asi ne moc pozitivní komentář, ale docela mě mrzí postupné prorůstání komerce těmito stránkami. Dřív tady vládla příjemná přátelská a rodinná atmosféra pravých fandů rally. Poslední dobou už je to tu ale samá reklama, ať už skrytá nebo veřejná. Chápu, že se chtějí redakční pracovníci taky nějak živit, ale prostě mi přijde, že se ten pravý duch rally odtud pomalu vytrácí. (stejně jako kdysi z nejlepšího a nyní druhořadého konkurenčního webu). PS: Doufám, že jsem nikoho neurazil, jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor.
    1. 9. 2014 21:39
    0 0
    Myslíš, že nás to živí? Pokud tě to zajímá, tak chodíme normálně do práce, tohle děláme ve volném čase. Ty peníze od sponzorů jsou hlavně na provoz. Nebo to máme ještě dotovat? A tohle je komerce? Ano, ale hlavně pro vás unikátní šance ZADARMO (!!!) se zúčastnit něčeho velmi zajímavého.
    2. 9. 2014 01:47
    0 0
    Martaas, to nebylo ani taktní, ani smysluplné. Ta "rodinná" atmosféra je pryč hlavně proto, že dnes má internet každý, kdo má do zadku díru a neumí se na něm chovat. Před x lety zde byla skupina lidí, která si VÁŽILA toho, že pro ně ten servis někdo dělá. Že jim někdo přináší všechny ty informace. Kolem eWRC byla solidní komunita lidí. Dnes je takový servis (a samostatná existence eWRC) považována za samozřejmost. Jsou zde lidé, kteří ostatním nepřejí, urážejí se, vzájemně se napadají. Leckomu už se sem, nejen proto, ani psát nechce. Komerční článek v tom opravdu žádnou roli nehraje. Je to jen a jen o nás. Jako vždy.
    2. 9. 2014 07:31
    0 0
    Jen škoda, že tiskovka vyšla až dnes, tj. druhý den po skončení Barum Rally a bohužel už tak nemůžeme využít rady "vyfoťte se s Romanem či jeho vozem během Barumky" smajlík ... ale třeba nějaké "selfie" v mototechně s regálem Mogul bude taky stačit smajlík
    2. 9. 2014 08:57
    0 0
    zdendo, ten článek tu byl i před Barumkou, teď vám, čtenářům, tuto příležitost ještě jednou připomínáme. Přinejdohším si to chce udělat výlet do Luhačovic a chytit Romana někde v sámošce :D
    2. 9. 2014 12:15
    0 0
    Tak to se omlouvám smajlík , zaregistroval jsem ho prvně až dnes.
    3. 9. 2014 21:50
    0 0
    Buďme rádi, že Mogul něco takového dělá. Dvě sezony mi dávali na amatérskou rally oleje do motoru i převodovky + nějáké oblečení. Mohl jsem se díky nim zadara povozit v Sosnový v půjčeném autě. Kéž by takových společností bylo víc. A obecně ohledně reklam. Tohle je skoro všude, stránky se musí z něčeho platit.
    9. 9. 2014 11:02
    0 0
    Rozhodně perfektní akce !!!smajlík
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!