4. 9. 2014 10:14 − 2473× − 1

Škodovky na Čínovském okruhu

Také si občas zavzpomínáte, jaké to bylo, když se po závodních tratích proháněly vozy Škoda 1000, 100, 110R, 130RS a další?

Také si občas zavzpomínáte, jaké to bylo před pár desítkami let, když se po závodních tratích proháněly vozy Škoda 1000, 100, 110R, 130RS a mnohé další? Doby, kdy nebylo všechno jen o penězích, ale spíše o nadšení? Vzala se dědečkova tisícovka, strávilo se nad ní pár bezesných nocí a ráno už stála připravená na startu závodu. O rozhodujících vteřinách nerozhodoval ani tak výkon, ale spolehlivost stroje, řidičské umění a hlavně bojovné srdce závodníka.

Přijďte na tyto doby zavzpomínat v sobotu 13. září na Čínovský okruh. O drahocenné vteřinky se tu budou rvát závodníci ze srazu vozů Škoda v Běšinech a startovní pole zpestří vozy Lada a Trabant. Jízda dvřemi napřed, po dvou kolech, smyky, přetočené nebo probržděné zatáčky, o pořádou podívanou rozhodně nebude nouze! Okruh se pojede celkem dvakrát, vždy dvě kola. První vůz na trať vyjede ve 12,30, druhá rychlostní zkouška začne v 15,00 hodin. O kratičké přestávce se můžete těšit na průjezd vozů Formule 3 a spanilou jízdu nezávodících účastníků srazu. Servis závodících vozů bude průběžně probíhat na Erbenovo náměstí.

Přijďte fandit, skandovat, držet palce, fotit, natáčet… prostě se dobře bavit! Těšíme se na Vás na Čínovském okruhu 13. září od 12,30 hodin a pro ty, co si všechny vozy chtějí pořádně prohlédnout z blízka, i v kempu Běšiny v sobotu dopoledne, kde bude například probíhat i slavnostní představení nového kalendáře Škoda s Dívkou Škodateamu Pavlínou Karáskovou.

Více na www.skodateam.cz

Komentářů celkem: 1
6. 9. 2014 22:441
0 0
Posádka Škubánek Motorsportu a hlavně naše Felda už se moc moc těší jak na legendární Činovské okroužení, tak na noční RZ! smajlík smajlík smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!