Prokop Siwek - eWRC.cz
4. 9. 2014 13:33 − 4321× − 11

Reportáž z Barum rally 2014

Reportáž s komentářem Vladimíra Dolejše o tom, jaká byla Barum Czech Rally Zlín 2014.

Barum rally se rychle vzpamatovala z méně obsazeného ročníku 2013 a letos už zase lákala nabitou startovkou s množstvím zajímavých zahraničních posádek. Také příslibem vypjatých bojů o evropské i tuzemské body, a vlastně i o český rallyový trůn, kde ještě byla šance oddálit či zcela zatrhnout korunovaci staronového krále. Realita byla nakonec jiná, jak už to ostatně bývá. Podrobněji v desátém videu Motorsport revue a Vladimíra Dolejše.

Další videa a magazíny naleznete na www.msrevue.cz. Užívejte si motorsport!

Komentářů celkem: 11
5. 9. 2014 11:02
0 0
Vážený pane Dolejš - ve vší slušnost a úctě k Vám - už se na to komentování rallysportu vyserte !!!!

Vaše komentáře jsou vždy plné nepřesných a lživých informací, chyb, jakýchsi vašich komických domněnek a rad....nejsmutnější je, že tento komentář je právě od vás - člověka znalého sportu jménem rally.

např.
1. ) dle vašich slov posádka černý/Kohout ....,,jeli jako by bez jiskry..." jak by se jelo vám když po 4 RZ máte 2 defekty ( Troják, Semetín ) a je svým ,,způsobem" po závodě ? Jet dál na ,,hraně! s velikým rizikem ? Po 2 velkých nehodách a finančními problémy ?
2.) Abbring na Trojáku neodstoupil pro poruchu elektroniky jak tvrdíte vy, ale pro přehřívání motoru ( unikající chladič po nárazu na velkém skoku na Trojáku )
3.) Kritizovat Jakeše , že měl pokračovat s autem s nefunkčním posilovačem po RZ1 mi z vašich úst zní jako hloupé tlachání ,,těch expertů" co po pár pivech by vyhráli i mistrovství světa v rally.

...po pár minutách jsem video s Vaším komentářem raději vypnul..nedá se to poslouchat ! měl by jste se nad sebou vážně zamyslet a nebo začít komentovat něco čemu skutečně rozumíte - doby se změnily a vy vůbec nechápete, že dnes jen špičkové soutěžní auto stojí přes 200.000 EUR a ne 200.000Kč. A z toho je třeba se stavit k technickým problémům nebo riziku jinak než kdysi - ujel Vám pane Dolejš ,,vlak" a melete kraviny !
5. 9. 2014 11:33
0 0
A co takhle jít pane Dolejš něco komentovat do televize NOVA ? To jsou stejní ,,chytráci" jako vy !
Na Barum rally přišlo prý cca 250.000 diváků jedná se o několika denní podnik ME a v jejich sportovních zprávách ani zmínka. Hlavně, že tam ukazují nějaký zkorumpovaný druholigový fotbalový zápas s úžasnou účastí 6.525 diváků smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík A když už na TV NOVA k rally něco řeknou, tak že je to sport, který by se měl zrušit, protože při něm umírají lidé smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík Formule, motorky, nascary, motorové čluny, letecké přehlídky...... atd. kde také umírají jak závodníci tak diváci jim ale vůbec nevadí smajlíksmajlíksmajlík Doporučuji pane Dolejš si tam najít novou práci - budete si rozumět !
5. 9. 2014 11:59
0 0
Ty ses asi špatně vyspal, ne?
5. 9. 2014 13:20
0 0
Máš pravdu, neskutečně mě vytočilo to video s komentářem Dolejše. Já konkrétně s Honzou Černým po Semetíně mluvil....bylo mu do pláče a chtěl to zabalit a jet domů ( pravděpodobně díky 2 defektům přišel o titul ME. ). A když to pak někdo komentuje, že jel bez jiskry a všechno ,,posral" aniž by měl informace o příčině ..... zvláště někdo kdo tímto sportem žije a měl by mu rozumět jako pan Dolejš, tak mě to hodně sere. Proč Dolejš v pátek v noci nešel za Jakešem do týmu mu říci, že dělají všechno špatně a on by to udělal lépe - bo by dostal pár facek smajlíksmajlíksmajlík
5. 9. 2014 15:36
0 0
S jiskrou nebo bez jiskry? „Musím přiznat, že jsem se pak už jen velmi těžko dokázal koncentrovat na další jízdu a pokračování v soutěži. Byl jsem nesoustředěný a dělal jsem chyby. K rychlé jízdě měl můj nedělní výkon daleko. Omlouvám se celému týmu a všem našim fanouškům, kteří nám fandili,“ dodává skleslý Jan Černý.
5. 9. 2014 17:19
0 0
mně ten komentář spíš přijde od začátku do konce hrozně negativní. mirka spáčilovásmajlík
7. 9. 2014 23:41
0 0
Ještě, než to úplně zapadne někam mimo zorné pole. Upřednostňujeme vlastní názor, osobní pohled na věc. Přehled výsledků krok za krokem poskytuje sumář České televize, "to lepší" z titulu věci musí hledat tvůrci tiskových zpráv týmů, a průjezdů je plný internet. Vladimír Dolejš je záruka vlastního fundovaného názoru. Je skvělé, když má někdo také svůj názor a uvede jej do diskuse, za to jsme moc rádi a na každou polemiku se těšíme. Urážky, výkřiky o fackách a podobné ubohosti na to nemají vliv.
Prokop Siwek, Motorsport revue
8. 9. 2014 19:36
0 0
Tak pokud se to někomu nelíbí tak ať na to nekouká. Proto je to soukromá reportáž. Možná, že už to není jako dřív ale není to špatné. Rozhovory s jezdci kdy se ptá na smysluplné otázky proč to nejelo a rozumí tomu jsou mnohem lepší než takové ty kecy pořád dokola jako dnes nic moc klouzalo to apod. mě taky nebaví. Ono kecat v televizi není jednoduché třeba viz. mravenec, člověk který tomu rozumí a pak před mikrofonem má asi trému a vysvětluje dokola co to rally je. Krutský taky není dokonalý ale oceňuji na něm ty okamžité překlady. Sport5 má taky zajimavého komentátora. Takže máme z čeho vybírat. Ja naopak doufám, že pan dolejš bude pokračovat dál. A co se týče ČT 40.min speciál a mimo hlavní skupinu neřekli nic.
8. 9. 2014 20:29
0 0
Díky za podporu. Před další video asi napíšu: Vladimír Dolejš není Česká ani Československá televize! Vladimír Dolejš je Motorsport revue, nezávislá redakce se svobodným názorem. Nejsi-li na to připraven, prosíme, neklikej smajlík
8. 9. 2014 20:31
0 0
Cypher: přesně tak, reportáže Pana Dolejše jsou od srdce, nemusí být každému příjemné, ale jsou o něčem na rozdíl od těch strojových z televize...
8. 9. 2014 20:38
0 0
S panem Dolejsem nemusim vzdycky souhlasit, ale jeho reportaze me bavi. Osobne nejradeji vzpominam na reportaze a komentare Petra Kmenta
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!