1. 10. 2014 10:09 − 2811× − 0

Trojan se představí na domácí Příbrami

Na Šumavě se Karlu Trojanovi na rozdíl od Českého Krumlova dařilo o poznání lépe a výsledkem je druhé místo ve třídě a páté absolutně.

Již v sobotu 4.října v 8.00 odstartuje 36.ročník Purum Rally Příbram a na startu nebude chybět ani posádka týmu Korno Motorsport ve složení Karel Trojan a Petr Chlup.

Startu na domácí Rally Příbram předcházel krátký test, který spolu s prve jmenovanou dvojicí absolvoval i další člen týmu, Aleš Zázvorka. Ten není jen sponzorem také žákem Karla Trojana. Karel se již nějaký čas snaží předávat mu něco ze svých bohatých soutěžáckých zkušeností.

Karel Trojan k tomu uvádí: "Aleš se neustále zlepšuje a dělá znatelné pokroky. Má velký cit pro auto a posunuje se stále kupředu, což mi samozřejmě dělá velkou radost. Na testu si poradil s poměrně těžkými podmínkami, ale štěstí jak známo, přeje připraveným."

"Sám jsem opět po delším čase usedl do závodního vozu a vyzkoušel si jej v ostrém tempu. Zkusili jsme si s Petrem také jízdu na rozpis, abychom si procvičili vzájemnou komunikaci v autě. Podmínky na trati testu panovaly opravdu náročné, kdy trať byla vlhká, oslizlá a místy pokrytá listím. Velké ambice na výsledek si neděláme, hlavně se chceme pěkně svézt a užít si to. Samozřejmě bychom ale rádi navázali na výsledek ze Šumavy a ukázali se na takřka domácí soutěži v co nejlepším světle."

Ihned po testu se Mitsubishi Lancer EVO IX vydalo na důkladnou revizi do dílen Korno Motorsport, aby bylo na závody v top kondici. Zejména se budou repasovat diferenciály a zbytek vozu projde důkladnou kontrolou.

Na cílovou rampu začnou úspěšné posádky najíždět v neděli, 5.října po 14. hodině a my pevně věříme, že s pěkným výsledkem zde uvidíme i posádku týmu Korno Motorsport ve složení Karel Trojhan, Petr Chlup.

Těšíme se na vás při závodech a děkujeme všem, kteří nám pomáhají, zejména pak sponzorům, ale i fanouškům, kteří nás podporují podél trati a jejichž přízeň se budeme snažit udržet i při našem představení v okolí Příbrami.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!