Fiesta R1-Cup na startu v Sosnové

Autodrom Sosnová, pět speciálů Fiesta 1.6R1 a seriál závodů MogulDrivingCup 2014/15 to bude spojení pro zimní sezónu.

Autodrom Sosnová, pět speciálů Fiesta 1.6R1 a seriál závodů MogulDrivingCup 2014/15 to bude spojení pro zimní sezónu.

Závodní sezóna 2014 se blíží ke konci. Čeká nás ještě poslední sprint v rámci MČR, Setkání mistrů, Pražským rallysprint a Mikuláš rally Slušovice. Na dvou z těchto akcí se představí také Fiesta 1.6R1,ale vždy se jedná o závody pro jezdce s licencí FAS. Pro všechny ostatní, kteří si chtějí vyzkoušet závodní speciály a nejsou „licencovaní závodníci“, je zde možnost startovat v seriálu Mogul Driving Cup 2014/15. A konkrétně se speciály Ford Fiesta 1.6R1. V této chvíli se zájemci mohou přihlásit na první dva podniky, které se na trati namotané na Autodromu Sosnová jedou 12.10 a 30.11 2014.

Informace o kompletním seriálu Mogul Driving Cup, včetně přihlášek, mapy tratě pro první závod, atd., byly již na webu ewrc.cz zveřejněny. Takže zde jen doplnění pro zájemce o start se speciálem Ford Fiesta 1.6R1. Jedná se o volný podnik ve stylu rally (jezdec-spolujezdec), na uzavřené okruhové trati, která obsahuje asfaltové i šotolinové části, délka jedné RZ je 4,6km. Jezdec absolvuje dvě tréninkové jízdy a poté 3-4 závodní jízdy (RZ). Jezdec ani spolujezdec nepotřebuje žádnou závodní licenci. Startovné je 1500Kč. Uzávěrka přihlášky pro první akci je 7.10.2014. Pro daný závod si můžete rezervovat speciál Fiesta 1.6R1 jen pro sebe, nebo je možnost na jednom speciálu vystřídat i dva jezdce (dvě posádky). Samozřejmě, že každý jezdec jede na své startovní číslo a své vlastní výsledky. Cena za pronájem pak může být ještě nižší. Speciály Ford Fiesta 1.6R1 zde startují ve třídě Speciály do 1600ccm.

Pronájem vždy zahrnuje: Kompletní pronájem závodního vozu, servis na akci, dopravu, servisní stany a servisní auto, mechanika na akci, benzín + kompletní náplně, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy, komplet pneu /slick-medium-wet.

Plocha pro reklamu: Důležitou informací pro každou posádku je, že má k dispozici na závodním speciálu cca 50% plochy na vlastní reklamu (celkem 7 míst na reklamy)! Každá posádka tak může prezentovat na vozidle své sponzory a partnery. Přesné informace o reklamních plochách a jejich velikosti a umístění, budou zaslány na vyžádání.

Cena nezahrnuje:startovné, zapůjčení kombinézy a helmy /je možné dodat/ !

Cena za pronájem Ford Fiesta 1.6R1 je 15.800Kč, nebo jen 9.800Kč při střídání 2 jezdců.

Kompletní informace o podmínkách a cenách pronájmu na jednotlivé akce Vám budou sděleny na vyžádání. Bližší informace ke všem výše uvedeným akcím získáte také na webu www.FiestaCup.cz. Případné dotazy nebo přihlášky zasílejte na email artfordsport@email.cz.

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!