Hyundai ve Francii splnil cíle a dokončil se všemi vozy

Všechny tři posádky týmu Hyundai Shell World Rally týmu zvládly náročnou francouzskou rally.

Všechny tři posádky týmu Hyundai Shell World Rally týmu zvládly náročnou francouzskou rally. Dani Sordo dojel čtvrtý, Thierry Neuville osmý a Bryan Bouffier devátý.

Hyundai dokončil rally ve Francii se všemi třemi vozy a splnil tak cíle, které si dal před jedenáctým podnikem sezóny. V premiérové účasti v seriálu WRC je hlavním cílem Hyundai Shell World Rally týmu sbírat co nejvíce zkušeností a poznatků, a ten se také týmu z německého Alzenau daří naplňovat. Nejlepšího umístění ve francouzské rally dosáhl španělský jezdec Dani Sordo, který závod dokončil na čtvrté příčce. „Musím poděkovat týmu, který pracoval velmi profesionálně. Za uplynulé tři dny se nám podařilo nabrat celou řadu cenných zkušeností,“ uvedl Dani Sordo.

Týmová jednička Thierry Neuville po problémech s turbem nakonec dojel na celkovém osmém místě a francouzský jezdec Bryan Bouffier ve své teprve druhé účasti v podniku WRC za tým Hyundai dojel devátý.

Týmový šéf Michel Nandan poznamenal: „Jsem rád, že se nám povedlo dokončit rally se všemi třemi vozy. To je pro nás vždy úkol číslo jedna. Museli jsme se během třech dní přizpůsobit náročným podmínkám francouzské rally. Musím pochválit celý tým za vynikající práci a naše jezdce za výborná umístění.“

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!