Redakce - eWRC.cz
8. 10. 2014 21:04 − 2492× − 0

Otestujte na Vsetínské rally pneu Hankook s až 30% dotací

Distributor závodních pneumatik Hankook umožní na posledním mistrovském závodu otestovat kvality pneumatik Hankook.

Distributor závodních pneumatik Hankook umožní na posledním mistrovském závodu otestovat kvality pneumatik Hankook s finanční podporou výrobce.

O mimořádných kvalitách těchto závodních pneumatik nás v letošní sezóně pravidelně přesvědčovali jezdci napříč jezdeckým spektrem, z nichž pravděpodobně nejvíce vyčnívá příborský jezdec Martin Vlček, který na pneumatikách Hankook Ventus Z209 pravidelně startuje ve sprintovém mistrovství se Škodou Fabia S2000 a udržuje si díky vyrovnaným vynikajícím výsledkům průběžné druhé místo ve třídě 2 a třetí absolutně se stále reálnou šancí na zisk titulu mistra. Pneumatiky Hankook jsou však vidět i na dalších vozech ve všech rozměrech, ať už jsou to 17" pneumatiky na vozech Renault Clio a Honda Civic Type-R ve třídě 8, 18" pneumatiky na vozech Mitsubishi Lancer Evo IX ve třídě 3, 15" pneumatiky na vozech Škoda Fabia, Felicia, Citroen Saxo atd. a v neposlední řadě armáda úspěšných jezdců pravidelně vítězících na 13" pneumatikách Hankook se svými historickými vozy BMW, Škoda, Alfa-Romeo, LADA, Wartburg, Lancia, Suzuki, Volkswagen, atd.

Pro jezdce, kteří doposud neměli možnost se o kvalitách závodních pneumatik Hankook osobně přesvědčit a kteří v letošní sezóně nevyužili možnost účasti v bonusovém programu Hankook Drivers 2014 se distributor závodních pneumatik v ČR, jímž je firma MK-RACING, ve spolupráci s výrobcem rozhodl připravit mimořádnou nabídku na otestování sady pneumatik na posledním mistrovském závodě sezóny s mimořádnou dotací ve výši až 30% z ceníkové ceny pneumatik. Nabídka platí pro jezdce přihlášené na XI. Říha Group – Partr rally Vsetín, kteří se zaregistrují do 15.10.2014 na stránkách distributora www.hankookmotorsport.cz a splní podmínky akce. Případné doplňující informace získáte na uvedených stránkách, nebo na emailech morava@mk-racing.cz, praha@mk-racing.cz nebo telefonech 603785748 a 778005253.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!