20. 10. 2014 18:46 − 1524× − 1

Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 28. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z osmadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2014 – Rally Vsetín 2014.

Rally Vsetín

Osmadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2014 se zúčastnilo 552 lidí. Nejčastěji jste chtěli vítězství Mirka Jakeše (288 tipů), ale prvenství bral na Moravě Jaromír Tomaštík (161 tipů). Druhé místo Jakeše jste tipovali správně v rovné stovce případů. Jestliže jste ve svém tipu měli Romana Odložilíka na třetí pozici, brali jste za něj body (105 tipů). KO otázka na soutěž ve Vsetíně zněla: Stane se sprintovým šampionem pro letošní rok Jaromír Tomaštík? Ano nebo Ne? Jaromír Tomaštík na poslední zkoušce soutěže zvítězil, čímž se dostal na první místo v soutěži a získal titul letošního rallysprintového krále. Správně tak má být odpověď ANO. 449 tipujících si polepšilo o 4 body.

Nejúspěšněji z české soutěže natipoval nick Vlasta Dus, který získal 56 bodů s žolíkem, což je zároveň i největší počet získaných bodů, když nepočítáme zdvojnásobení bodů žolíkem. Může se těšit na speciální dárkový poukaz v hodnotě 400 Kč na značkové oblečení pro volný čas české společnosti UAX. Poukaz sponzoruje Pivovar Zubr. Stačí, když se nám výherce ozve na náš redakční email.

Aktuálně můžete tipovat na Rally RACC – Rally de España.

Komentářů celkem: 1
DND
21. 10. 2014 09:30
0 0
Obsadil jsem druhé místo (bez žolíka, spolu s Lukasjmp a suomi) - tak se konečně štěstí unavilo a na vola sedlo. Gratuluju si k dobrému tipu a že jsem byl jen o jeden bod horší než MartinB je pro mě čestsmajlík

Vítězi tipovačky se to fakt povedlo - kromě sedmého místa trefil všechny a přesně!
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!